بخاطر کارایی ک شوهرم کرد و توهین و بی احترامی خانوادش ل خانوادم چند ماهی قهر خونه پدرم بودم در این مدت شوهرم همش پیام میداد وتوهین میکرد یعنی همه جور حرفی بهم میزد الان ک مجبور شدم بخاطر بچه هام برگردم باهاش تو یه خونه زندگی کنم دلم صاف نمیشه ازش همش بحثم میشه باهاش نمیدونم چیکار کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بحث نکن روان بچه هاتو بهم نریز.بی تفاوت باش فرض کن مبله
به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
گاهی آنلاینیم بی هیچ دلیلینه کسی هست کـه حرف بزنینه چیزی هست کـه بنویسیگاهی توی دنیای حقیقی کـه کم میاریمیای توی دنیای مجازی کـه شاید حضورت حس بشهشاید یکی بفهمه هستیگاهی تنها جایی کـه میتونی باشی همین دنیای مجازیههمیشه آنلاین بودنبـه این معنا نیست کـه سرت شلوغه و داری حرف می زنيگاهی آنلاین ترین ها تنها ترین هستن