2777
2789
عنوان

از شوهرم کینه دارم دلم صاف نمیشه

1170 بازدید | 22 پست

بخاطر کارایی ک شوهرم کرد و توهین و بی احترامی خانوادش ل خانوادم چند ماهی قهر خونه پدرم بودم در این مدت شوهرم همش پیام میداد و‌توهین میکرد یعنی همه جور حرفی بهم میزد الان ک مجبور شدم بخاطر بچه هام برگردم باهاش تو یه خونه زندگی کنم دلم صاف نمیشه ازش همش بحثم میشه باهاش نمی‌دونم چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث نکن روان بچه هاتو بهم نریز.بی تفاوت باش فرض کن مبله

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

نمازاتو اول وقت بخون

زیارت عاشورا هر روز بخون

به مرور کمرنگ میشه 🥰💖

‌گاهی آنلاینیم بی هیچ دلیلینه کسی هست کـه حرف بزنینه چیزی هست کـه بنویسیگاهی توی دنیای حقیقی کـه کم میاریمیای توی دنیای مجازی کـه شاید حضورت حس بشهشاید یکی بفهمه هستیگاهی تنها جایی کـه میتونی باشی همین دنیای مجازیههمیشه آنلاین بودنبـه این معنا نیست کـه سرت شلوغه و داری حرف می زنيگاهی آنلاین ترین ها تنها ترین هستن

زمان ،،زمان ،،زمان 

من خودم صدها بار اینجوری کینه به دل گرفتم و دلم سیاه شده از دست شوهرم ،،،،ولی بعد یکی دوماه خوب شده و یادم رفته 

مطمعن باش و صبرکن زمان حالت رو بهتر می‌کنه ،،،،،باید حداقل چندماه بگذره که دلت صاف بشه و یادت بره 

متاسفم عزیزم😥

باهاش صحبت کن..خواسته هاتونو به هم بگید اگه واقعا میخواید با هم زندگی کنید

سعی کنید خواسته های همدیگه رو فراهم کنید

برای آرامشت صلوات میفرستم

اللهم صل علی محمد و آل محمد