2777
2789
عنوان

اولین غذای نی نی

211 بازدید | 14 پست

سلام 

مامانا از کی میشه غذا به نوزاد داد؟

یه سری میگن وقتی رفت تو شش ماه یه سری میگن وقتی شش ماهش تموم شد!؟ 

به عنوان اولین غذاها چیا میشه داد؟

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج ماهگی تموم شد میشه به بچه حریره بادوم‌و فرنی بدی

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
فرنی رو با آرد برنج درست کنم یا نشاسته؟

یه قاشق آرد برنج و شکر و شیر

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
فرقی نداره خیلی  دیگه از اخرای۵ ماهگی میتونی بهش بدی

منم الان تو گوگل سرچ کردم نوشته بود میشه از پنج ماهگی غذا داد 

الان تو نت سرچ کردم پنج ماهش که تموم شد میشه بعضی چیزا رو داد

مثل حریره بادام فرنی میوه موز له شده

سیب زمینی و هویچ پخته شده

برنج و جو دوسر 

همه شون هم له شده باشن

چطوری درستش کنم؟

برای تهیه حریره بادام برای نوزاد 6 ماهه به 3 تا 5 عدد بادام، شکر یک تا دو قاشق چای‌خوری و آرد برنج به میزان لازم نیاز دارید. شیر و آب به میزان لازم و متناسب با حجم آرد برنج به حریره اضافه می‌شوند. مثلا برای دو قاشق آرد برنج نصف فنجان شیر کفایت می‌کند.

تهیه حریره بادام شباهت زیادی به فرنی دارد. ابتدا باید بادام‌ها را داخل آب بریزید و کمی حرارت دهید تا نرم شوند. سپس می‌توانید بادام‌ها را از پوست جدا و در مخلوط کن به صورت کامل نرم و له کنید.

اکنون یک شیر جوش برای ترکیب بادام له شده و آرد برنج نیاز دارید. همزمان با ریختن آرد برنج و شکر باید آب و شیر را اضافه کنید. به محض این که حریره قوام پیدا کند آماده مصرف می‌شود

برای تهیه حریره بادام برای نوزاد 6 ماهه به 3 تا 5 عدد بادام، شکر یک تا دو قاشق چای‌خوری و آرد برنج ب ...

مرسی عزیزم😘😘