2777
2789
عنوان

می خوام از اول شروع کنم

254 بازدید | 12 پست

سلام برای تغییر سبک زندگی چیکار باید کنم چند سال زندگی سختی گذروندم روزای بد همین فشارها باعث شد روده تحریک پذیر بگیرم اونم از نوع اسهال که خیلی برام سخته می خوام سبک زندگی عوض کنم ولز نمی دونم از کجا شروع کنم ؟؟؟ 

اول از همه چیزایی ک اذیتت میکنه رو دور کن 

بعدش چیزای خوب و مورد پسندتو جایگزین کن 

همیشع شاد باش 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اول از همه چیزایی ک اذیتت میکنه رو دور کن  بعدش چیزای خوب و مورد پسندتو جایگزین کن  همیش ...

اینقدر سختی کشیدم انگار شادی کردن بلد نیستم اصلا نمی دونم با چی شاد می شم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر سختی کشیدم انگار شادی کردن بلد نیستم اصلا نمی دونم با چی شاد می شم 

گفتی میخای از اول شروع کنی پس راهشو پیدا کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کار خوبی میکنی 

بیشتر مریضی ها به خاطر افکار منفی و ناراحتی اعصابه 

خب میتونی ، اخبار و حذف کنی از زندگیت ، متاسفانه این روزا اخبار  خوبی پیدا نمیشه 

صفحه هایی رو فالو کنی که حس خوبی بهت میده 

صبح زود بیدار شی ، نیم ساعت پیاده روی کنی ، نون تازه بگیری و صبحانه ی کامل بخوری 

اگه کار پیدا کنی خیلی خوبه ، یا بری یه تخصصی اموزش ببینی بعد کار کنی 

و ... 

هزار تا کار خوب میشه کرد

کار خوبی میکنی  بیشتر مریضی ها به خاطر افکار منفی و ناراحتی اعصابه  خب میتونی ، اخبار و ...

شاغلم گلم ولی کارم سنگینه و خسته کننده شرایط مالیمم اچازا تغییر نمی ده 

مواردی که شما هیچ مسئولیتی در برابرش ندارین

شما مسئول آسیبی که دیدین نیستین، اما مسئول بهبودی خودتون هستین

شما مسئول اعمال و حفظ شادی دیگران نیستین

شما مسئول انتخاب ها و عملکرد های افرادی که دوستشون دارین نیستین

شما مسئول ناراحتی شخصی که به مرزهای شما احترام نمیذاره، نیستین

شما مسئول دیدگاهی که دیگران بهتون دارن نیستین

شما تنها مسئولیتی که دارین مسئولیت در قبال رفتارهای خودتونه، شما فقط میتونین رفتارهای خودتون رو کنترل کنین و مسئول افکار و رفتارهای دیگران نیستین

+

خودت رو دوست داشته باش اما...

٭ خودمحق‌بین نباش. درسته، نشستی روی مبل و همینطور که توی اکسپلور می‌چرخی میگی چرا تو این گوشی و خونه و ماشین رو نداری؟ دوست من! اون تلاش کرده، تو نکردی. با گفتن جملات این حق من نبود و گله کردن کاری پیش نمیره

٭ تو می‌تونی از اطرافیانت توقع داشته باشی که تو رو با نقص‌هات بپذیرن؛ اما اگر رفتاری داری که باعث ایجاد رابطه‌ی سمی با دیگران شده، با گفتن جمله‌ی «من همینم که هستم» رابطه‌ت رو خراب نکن. قبول کردن شخصیتت با این مدل خودخواهی فرق داره

٭ خودت رو دوست داشته باش اما با گفتن جلمات انگیزشیِ اشتباه به خودت اعتماد به‌نفس کاذب نده. این‌که وایستی جلوی آینه و بگی من چهره‌ای بدون جوش دارم، درصورتی که این‌طور نیست ثابت می‌کنه تو از حقیقت فرار می‌کنی. اگر نقصی در وجودت هست، اول بپذیر و بعد دنبال حلش باش.

•• همون‌قدر که کمبود اعتمادبه‌نفس مشکل بزرگیه، اعتمادبه‌نفس کاذب و خودخواهی مشکل بزرگ‌تریه. همه‌ی ما نیاز داریم که خودمون رو بپذیریم و دوست داشته باشیم، اما دوست داشتن خودتون با خودستایی، خودبینی و خودشیفتگی فرق داره

یادتون رفت یاد من موند مرور حرکتای همتون شد کار هر روز...🥀

تو قهرمانی، چون...

وقتی داشتی با حال بدت مبارزه میکردی برچسب هایی مثل تنبل و... شنیدی

پر از ترس و اضطراب بودی برای انجام کاری ولی هرجور بود انجامش دادی

جرات ابراز احساساتت رو داشتی حتی اگه "نه" شنیدی

فقط خودت بودی که حواست به خودت بود وقتی حال بدت رو پشت نقاب لبخند برای بقیه پنهون کرده بودی

فرصت انجام خیلی کارها رو داشتی ولی چون اشتباه بود و شخصیتت اجازه نمیداد انجامش ندادی

شاید خودت حواست نبوده ولی رفتارت، نه گفتنت، انتخاب علاقت، الهام بخش خیلی از کسایی که تورو دیدن شد

قهرمان ها فقط تو فیلم و رشته های ورزشی نیستن، هرکدوم از ما بابت روزهای سختی که گذروندیم و کسی حواسش بهمون نبوده، یه قهرمانیم.

یادتون رفت یاد من موند مرور حرکتای همتون شد کار هر روز...🥀
شاغلم گلم ولی کارم سنگینه و خسته کننده شرایط مالیمم اچازا تغییر نمی ده 

عزیزم یه مشاور خوب پیدا کن ۳_۴ جلسه برو پیشش 

خیلی بهت کمک میکنه 

مطمئن باش پشیمون نمیشی شاید هزینه اش ۵۰۰_۶۰۰ بشه ، اما خیلی خوشحال میشی 

مشاور بهتر راهنماییت میکنه ، راه تازه جلوی پات میذاره 

مطمئن باش از اینکه برای روح و روانت هزینه کنی ، اصلا پشیمون نخواهی شد

دلایلی برای زنده موندن

دیدن خوشحالی آدمایی که دوسشون داری

آدمایی که هنوز ملاقاتشون نکردی

غذاهایی که هنوز کشفشون نکردی

استعدادهات، که هنوز کشفشون نکردی