2777
2789
عنوان

کسی تا حالا آزمون تولیمو داده؟

3232 بازدید | 8 پست
میخوام ثبت نام کنم، هییییچ شناختی ندارم، سرچ کردم میدونم چه نوع سوالاتیه اما سطح سختی سوالاتو نمیدونم در چه حده
شما میدونید چطوره؟ از آزمون زبان دکترا سخت تره یا راحت تر با در همون حده؟ لغتاش چقدر سخته؟
من شوهرم پارسال میخواست امتحان بده اما وقتی تحقیق کرد دید نتیجه اش حدود 40روز بعد میاد .نزدیک140 سواله البته اینو مطمئن نیستم.به خاطر همین هم یه امتحان دیگه داد که نتیجه یک هفته بعد میاد و100 سوال هم بود واونو راحت قبول شد اسمش M.S.R.T

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یانگوم جون الان شوهرم خوابه اما یه چیزایی که میدونم اینه .هر ماه برگزار میشه قیمتش تا تیر ماه که شوهر م امتحان دادن 50هزار تومن بود سوال هاش هم فکر کنم لیسینینگ داشت.ریدینگ هم داشت که اولی 8سوال ودومی 30 سوال بود فکر کنم .از مدت اعتبارش نمیدونم شوهرم واسه امحان جامع به نمره زبان نیاز داشت رفت اینو امتحان داد
سلام سوال شما رو دیر دیدم اما امیدوارم جوابم کمکتون کنه

آزمون تا پایان سال 94 دارای 140 سوال بود به همراه یک سوال نوشتاری

اما از سال 95 آزمون دارای 160 سوال هست که شامل سوالات گرامر ، درک مطلب و شنیداری هست

این آزمون در بعضی از تاریخ ها تنها در شهر تهران برگزار میشه و در بعضی از ماه ها در بعضی از مراکز استان ها نیز برگزار میشه

اگر سوالی داشتید میتونین از لینک های زیر کمک بگیرین

آزمون تولیمو

آزمون زبان تولیمو

کلاس تولیمو

کلاس تضمینی تولیمو

آزمون tolimo

من شوهرم پارسال میخواست امتحان بده اما وقتی تحقیق کرد دید نتیجه اش حدود 40روز بعد میاد .نزدیک140 سوا ...

ماری جون ساعت برگزاری اش صبح هست یا عصر منظورم استان اصفهان ..من آزمون زبان انگلیسی وزارت بهداشت را ثبت نام کردم ...الان متوجه شدم تو یک روزه کاشکی حداقل ساعت هاش متفاوت باشه  تا پولم سوخت نشه

الهی منتظر معجزه هاتم😍