2777
2789
راس میگیاا داشتم به مغزم فشار میاوردم تو رو یادم بیاد     منم رونیام خوشبختم♥♥

راستشو بخوای به اسمت دقت نکردم😐😂

فک کردم ایشونه @عاشق__خنده 😆😆😆

ولی بهتر یه دوست جدید پیدا کردم😍

خوشبختم رونیا جون😍😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدلینگ😍 البته قراره دوستم منو بازیگر کنه😐 @ملکه_یخی_هستم    فکرشو کن پرستار یا پزشک ...

بزا دوستت خودش کارگردان شه بعد بازیگرت کنه😐

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
راستشو بخوای به اسمت دقت نکردم😐😂 فک کردم ایشونه @عاشق__خنده   😆😆😆 ولی بهتر یه دوست جد ...

عاشق خنده رو میشناسم چن بار دیدمش تو سایت

♡♡

میشه برای رسیدن به اهدافم یه صلوات مهمونم کنی؟ 😘 
چجوری میخوایی ازدواج کنی؟😁

😎 من راهشو بلدم نمیگم 🤭😂

حتی ب خاطر اون دارم تلاش میکنم دانشگاه تهران قبول شم 🥺 می‌دونم سخته رتبه دورقمی میخواد ولی کرجم باشه اشکالی نداره اون بیشتر تو کرج زندگی می‌کنه 😍☺️♥️

⁦✧*。 ⁩⟨⟨من به هرچیزی که فکر کنم به آن می رسم 😎⟩⟩........ 🤞🏻یه بز شاخدار هیچوقت بیخیال رویاهاش نمیشه 🤘🏻............ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎
مدلینگ😍 البته قراره دوستم منو بازیگر کنه😐 @ملکه_یخی_هستم    فکرشو کن پرستار یا پزشک ...

پزشک بازیگر یه چیز دیگس 😍😍

سوپراستار اندر سوپراستار 😍😅

⁦✧*。 ⁩⟨⟨من به هرچیزی که فکر کنم به آن می رسم 😎⟩⟩........ 🤞🏻یه بز شاخدار هیچوقت بیخیال رویاهاش نمیشه 🤘🏻............ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎
هیچ کدوم  ولی بازیگری بهتره کسایی ک مدل شدن پشیمونن میگن چقدر خز بودیم 😂

واقعااا؟؟چرا تو کشورهای غربی مداینگ ها کنار بهترین بازیگرها راه میرن به یک اندازه براشون ارزش قائلن😞

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
😎 من راهشو بلدم نمیگم 🤭😂 حتی ب خاطر اون دارم تلاش میکنم دانشگاه تهران قبول شم 🥺 می‌دونم سخته رت ...

اسمش چیه؟؟؟؟😁😁😁

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤