2777
2789

اونایی که سقط زیره ۳ماه داشتن به دلیله تشکیل نشدنه قلب یا رشد نکردنه جنین یا بارداری پوچ یا خارج از رحم هرچی...سقط کردن و بعد باردار شدن و بارداریشون سالم بود بیان بگن ماها یکم انرژی بگیریم...بلاخره تو این سایت خیلیا دنباله یکم انرژی مثبتن

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

بارداری اولم تو ده هفته موند و سه هفته بعدش یعنی ۱۳ هفته تو خونه سقط شد

۴ ماه بعدش دخترم رو باردار شدم

تو بارداری دخترم هرروز سوره حجرات رو تا روز زایمان خوندم

توصیه پیامبر هست برای حفظ و سلامتی جنین خوندنش خوبه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یکی از آشناهای ما ماه اول سقط کرد بخاطر اینکه زمین خوردن ، درست همون ماه بعدش دوباره باردار شد ، الان دوتا بچه داره🌸

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری اولم تو ده هفته موند و سه هفته بعدش یعنی ۱۳ هفته تو خونه سقط شد ۴ ماه بعدش دخترم رو باردار ...

ممنون عزیزم بابته اینکه تجربتو گفتی....خدا برات دخترتو نگهداره...وقتی سقط کردی دارویی آزمایشی چیزی انجام ندادی دلیلشو بفهمی؟

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
یکی از آشناهای ما ماه اول سقط کرد بخاطر اینکه زمین خوردن ، درست همون ماه بعدش دوباره باردار شد ، الا ...

ای جان..انشاالله خدا بچشو براش نگه داره

ممنون عزیزم بابته اینکه تجربتو گفتی....خدا برات دخترتو نگهداره...وقتی سقط کردی دارویی آزمایشی چیزی ا ...

خواهش میکنم گلم

نه انجام ندادم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم