2777
2789

بچه ها من تو فرم انتخاب رشته قرار بوده بهداشت هارپ بندازم آخر الان که نگاه کردم یه دونه بهداشت شهریه پرداز اون وسطا انداختم جلو همه پیرا پزشکی ها😢احتمالا برام بگیرتش😰الانم ک مهلت تموم شده بعدا با کارنامه سبز میتونم کاری کنم؟؟

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش قبل از اینکه مهلت تموم بشه با این دقت نگاه کرده بودی گلم

حالا هم دیگه قسمت بوده، فکر کنم باید اونی که قبول میشی ثبت نام کنی بعد با کارنامه سبز عوضش کنی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اگه فرصت ویرایش تموم شده فک نکنم کاری بتونی بکنی باید رشته ای ک قبول شدی رو شروع به تحصیل کنی بعدش ...

بعد از اینارو شهریه پرداز ها زدم کارنامه سبز چندروز بعد جوابا میاد وای😢

بعد از اینارو شهریه پرداز ها زدم کارنامه سبز چندروز بعد جوابا میاد وای😢

من ۱۰ سال پیش کنکور دادم یادم نیست

ولی اگه طبق کارنامه سبزت رتبه ی رشته ی دلخواهتو آورده باشی با تغییر رشته ات موافقت میکنن

تو دانشگاه ما چند نفر تعییر رشته دادن مشکلی نداره ولی ترم اول رو مجبوری تو رشته ای ک قبول شدی بخونی چون مهلت درخواست تغییر رشته آبان یا اذر بود و تا کمیسیون و اینا تشکیل بشه وقت میبره از ترم بعدش رشته ی جدیدو شروع میکنی

از همون روز اول دانشگاه زمان درخواست تعییر رشته رو از آموزش تون پیگیر باش وقتش رو ندونی و بگذره دیگه نمیتونی به هیچ وجه تغییر رشته بدی

من ۱۰ سال پیش کنکور دادم یادم نیست ولی اگه طبق کارنامه سبزت رتبه ی رشته ی دلخواهتو آورده باشی با تغ ...

ممنونم عزیزم کمی دلمو قرص کردی😓