2777
2789
عنوان

آزمایش های بارداری ۳ ماهه سوم ؟

1373 بازدید | 21 پست

من باردارم هفته ۳۸ و ۴ روز هستم امروز آزمایش خون دادم برای تیروئید و قندو غیره و همچنین آزمایش ادارار که جوابش ۲۰ روز دیگه میاد یعنی بعد زایمانم میخواستم بدونم پس چرا دکتر برام آزمایش نوشت بعد بارداری که دیگه بهشون نیازی نیست، دکتر تا هفته دیگه نیستش تا ازش بپرسم اگر شما میدونین لطفا جواب بدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببخشید یه سوال شما از چند هفته متوجه تکونهای نی نی شدید؟؟ وقتی متوجه شدید دیگه هرروز تکون میخو ...

ببخشید شما چند هفته ای؟؟؟؟

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
عزیزم ببخشید یه سوال شما از چند هفته متوجه تکونهای نی نی شدید؟؟ وقتی متوجه شدید دیگه هرروز تکون میخو ...

عزیزم هفته رو دقیق یادم نیست فکرکنم از شش ماهگی به بعد بود یه کم دیر متوجه شدم  بله هر روز تکون میخورد یه روز بیشتر یه روز کمتر  

عزیزم هفته رو دقیق یادم نیست فکرکنم از شش ماهگی به بعد بود یه کم دیر متوجه شدم  بله هر روز تکون ...

آهان پس واسه من زوده ... من نگران بودم که چرا هیچی حس نمیکنم☹ فقط سوزش سر دل دارم

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

کجا رفتی‌که 20روز دیگه جواب میده؟؟؟ ادرار نهایت ۴۸ساعته امادس که الان تعطیله شنبه باید اماده باشه

الان به من گفتن یه آزمایش قند مونده یه ساعت دیگه باید برم ، به نظرت برم یا دیگه ولش کنم چون جوابش دیگه به دردم نمیخوره و بعد زایمان آماده میشه

فردا میرم توی شونزده هفته

درد هم داری؟؟؟؟؟من بعضی وقتا دل درد و کمردرد پریودی دارم‌خیلی میترسم

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
الان به من گفتن یه آزمایش قند مونده یه ساعت دیگه باید برم ، به نظرت برم یا دیگه ولش کنم چون جوابش دی ...

وقتی بعد زایمانت آماده میشه دیگه به چه دردت میخوره ولش کن

درد هم داری؟؟؟؟؟من بعضی وقتا دل درد و کمردرد پریودی دارم‌خیلی میترسم

آره چندروز یه بار درد پریودی دارم ... یبوست شدیدم دارم ... کلا هرروز انگار مریضم یه جام درد میکنه

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘