2777
2789

تو این دوران کرونا فعلا سرگرمیمون خوندن رمان و دیدن فیلمه 

اگه رمان یا فیلم خوب خوندین و دیدین به ما هم معرفی کنید

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

دایور جنت

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیلم در حال حاضر داریم چوکور رو می‌بینیم.کتاب هم هر شب یه غزل از دیوان حافظ میخونم و کتاب کوروش کبیر از هارولد لمب.

کتاب دنیای سوفی،سینوهه،کنیز ملکه مصر رو هم چند وقت پیش خوندم و بسی لذت بردم

اهل فیلم نیستم

ولی کتاب و رمان تا دلتتتتتت بخواد

الان حس میکنم با کمبود رمان مواجه شدم

همش رمانای ابدوغ خیاری مینویسن جدیدا

پسره پولدار و بدن ساز و مغرور،دختره یا خیلی پررو یا خیلی جذاب یا خیلی پولدار

یک عاشقانه ارام و چشمهایش هم رمانن ولی اینا کجا و رمانای جدید کجا

سقوط رو بخون از آلبرکامو خوبه دوستش دارم

رمان ایرانی

جای خالی سلوچ

شوهر اهو خانم

زن زیادی

سمفونی مردگان

چشمهایش

چراغ ها را من خاموش میکنم

عادت میکنیم

سووشون

سالهای ابری

همسایه ها

داستانهای کوتاه صادق هدایت مثل سگ ولگرد . عروسک پشت پرده

رمان خارجی

بادبادک باز 

ملت عشق

هزاران خورشید تابان

صد سال تنهایی

سینوهه

جین ایر

غرورو تعصب

ارزوهای بزرگ

اناکارنیا

بلندیهای بادگیر

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

فیلم: ملکه گدایان/احضار1تا3/کروئلا/ هری پاتر و سنگ جادو تا یادگاران مرگ/دراکولا/قبله عالم(تازه اومده)/شنا در زمستان و...

کتاب:هری پاتر و سنگ جادو تا یادگاران مرگ/بیشعوری/هشت کتاب سهراب سپهری/دیوان مولانا(عالـی)/دیوان حافظ/شاهنامه خوانی هم خوبه و...

خودم خیللللی اهل رمان و فیلم هستم 

رمان های زینب ایلخانی و خیلی دوست دارمم 

مثل عابر بی سایه، این مرد امشب می میرد 

ژانر رمانش عاشقانه اجتماعی حتما بخونید

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

فیلم خوب هم که الان انگشت شمار شده ولی تو فیلما من جرات حقیقت و انگل و خیلی دوست داشتم

اگه اهل فیلم هستید فیلم نفرت و دست نیافتی رو هم ببینید اجتماعی و درام هستش