2777
2789
عنوان

خب تصویب شد تولد مامانمو تو جنگل بگیرم😜❤

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 31 پست
ممنونم عزیزم چشم حتما انشالله خدادبهشون سلامتی بده،خدا پدرتونو هم رحمت کنه

فدات مرسی عزیزم

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم آویز بخر اگه پول داری ریسه بخر یه میز بچین روش کیک ومیوه و اینجور خوراکیا مثلا سالاد الویه وشربت و پفیلا و ........ روش بچین بادکنک اگه پولشو داری از اینجا که بندش رو زمین میچسبه حالت ایستاده هست اگرم نه که دور میز از بالا یه تم طلایی مشکی یا قرمز مشکی بچین 

واس کادو هم میتونی یه انگشتر طلا یا پلاک طلا بخری

فقط عاشورا هستا میتونین جشن نگیرین☺

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
الان میگن پاتون از خونه بیرون نزارید انقدر انتقالس بالاست اینم واجب نیست تو خونه باشین خب سعی میکنید ...

نمیدونم والا ماهم خیلی میترسیم ولی خب فکر کرذم چون خودمونیم و فضا هم بازه شاید اتفاقی نیوفتع خسته شدیم از این کرونا😩😩😩 اخه مامانم کرونا گرفت و خیلی ترسید و حال بدی داشت دوست داشتم ی تنوع بشه حالش بهتر شه

بنظرم آویز بخر اگه پول داری ریسه بخر یه میز بچین روش کیک ومیوه و اینجور خوراکیا مثلا سالاد الویه وشر ...

وای مرسی عزیزم از راهنماییت ممنون❤❤❤ نه تولدش عاشورا نمیوفته اواخر شهریوره ولی گفتم ی برنامه ریزی کنم زودتر

نمیدونم والا ماهم خیلی میترسیم ولی خب فکر کرذم چون خودمونیم و فضا هم بازه شاید اتفاقی نیوفتع خسته شد ...

خب نکن دختر خوب بدن مامانت الان ضعیف دلتا خیلی خطرناک من الان نصف جونم رفته بخدا ارزش نداره نمی‌دونم چی بگم 

خودشناسی DNA plus
چه دختر خوب و قدرشناسی هستی 😍😍😍 جنگل عالیه عزیزم، طلا هم واسه کادو بهترینه😃 میشه خودتو همسر ...

خیلی ممنونم از محبتتون❤    مرسی از راهنمایت عزیزم ولی بنظز شما چیا باید اماده کنم از قبل؟بجز کیک و بادکنک؟

خب نکن دختر خوب بدن مامانت الان ضعیف دلتا خیلی خطرناک من الان نصف جونم رفته بخدا ارزش نداره نمی‌دونم ...

اره درست میگید انشالله زودتر خوب شین،از کجا کرونا گرفتین؟؟الان حالتون خوبه؟

اره درست میگید انشالله زودتر خوب شین،از کجا کرونا گرفتین؟؟الان حالتون خوبه؟

شوهرم از سرکار چون من اصلا از خونه بیرون نمیرم حتی خرید اره بهترم تازه سه روز قرنطینه ام تموم شده

خودشناسی DNA plus