2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه برادر شوهرم داشت خوب شدن دکتر گفته بود مال عفونت کوچیکی هست که توی بدنشه مثل سرماخوردگی

چقدر طول کشید که خوب بشه؟

من دوتا متخصص بردمش 

گفتن چیز مهمی نیست اصلا فراموشش کن ولی نگرانم

وسواس فکری هم دارم

چقدر طول کشید که خوب بشه؟ من دوتا متخصص بردمش  گفتن چیز مهمی نیست اصلا فراموشش کن ولی نگرانم ...

نمیدونم دقیق چقدر ولی یادمه چند ماهی بودنشون تازه من مامانشو زور کردم بردش دکتر اگه بچه خودم داشتنشون دغ میکردم ولی الان بچه اون از بچه من سالم‌تر و قویتره بیخیالی طی کنی بهتره 

دختر خواهرم داشته سونو داد چیزی نیست. احتمالا بر اثر ویروسی چیزی لنفش فعال سده. ولی حتما ببرش دکتر ک ...

برای دختر خواهرتون چندتا بود؟اندازش چقدر بود

من دوتا متخصص بردم گفتن نیازی به پیگیری نیست

یکیش که میگفت اندازه طبیعیش همینه و تو بچه ها با فشار زیاد بعضی غدد زیر پوست حس میشن

نمیدونم دقیق چقدر ولی یادمه چند ماهی بودنشون تازه من مامانشو زور کردم بردش دکتر اگه بچه خودم داشتنشو ...

آره منم دارم دق میکنم تقریبا ۳ ماهه متوجه شدم

دقیقا بعد از واکسن ۱۸ ماهگیش

با اونکه دوتا متخصص بردمش ولی دلم آروم نمیگیره اصلا

آره منم دارم دق میکنم تقریبا ۳ ماهه متوجه شدم دقیقا بعد از واکسن ۱۸ ماهگیش با اونکه دوتا متخصص برد ...

مطمئن باش چیزی نیست اینو یه مادر استرسی بهت میگه که بچه ام رو تا سه ماهگی سی تا دکتر بردم و آخری انداختم بیرون از مطب