دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
سلام میخاستم بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه خلاصه خاک خورده ای سایتم ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه لطفا وقتی تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂 ولی اون ۱۰درصد باقی مونده خیلی خانوم های گلی هستن امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂 (البته محاله این اتفاق پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...
بچه ها من دوتا پیج دارم اینستا یکیشو فقط نامزدم میدونه پیج فرعیمو با اسم دومم هست نمیخوام کسی بدونه چون ماهم فقط اونجا حرف میزنیم منم از اونجا ک وابستم دیگ تو پیج اصلیم نمیریم جواب کسی ندادم بی صدا کردم فقط با پیج دومم میرم اینستا ک فقط منو نامزدمیم بقیع غریبن بعد خواهرش پیام داده بوده اینستا ۶ روز پیش😱من امشب بهم گفت اون پیچت چک کن خواهرم میگ نیستش منم گفتم هستش اونا خبر ندارن من دو پیجم اخه منم رفتم دیدم ۶ روز پیش پیام داده تشکر برا ی چیزی اختلاف سنیمونم زیاده خیلی منم کلی عذر خواهی کردم واقعا اعصابم خورد شد چون از ته دل دوسشون دارم بعد ب نامزدم گفتم همش ببخشید زشت شد بد شد وای و فلان بی صدا یود دیگ صدا دار میکنم وای بد شد ناراحت نباشن گفت نیس بعد حالا مامانم میگ چ دلیل داش انقد عذر خواهی کنی گفتم ی وقت فک نکنه من از اینام اذیت کنم بفهمه ارزش قایلم برا خواهرش اون میدونه من پیج اصلیم نمیرم ولی گفتم ی درصد فکنکنه از قصده بدونه احترام میزارم حتی گفتم فقط شمادوتا صدا دار ین دیگ همه بی صدان اما مامانم هی میگ چرا عذر خواهی زیاد کزدی بده منم کلافم بنظرتون اشتیاه کردم؟ ب شدتم رو نامزدم و رفتارم باهاش حساسم شدید واسه همین وسواس گرفتم ک من چ غلطی کردم تا بود ناراحت بودم ک ندیدم زشت شده حالا خیالم از اون راحت شد چون هی ب نامزدم انقد وانمو کردم اعصابم خورده ک ی صدم فک نکنه از قصد بود گرچه باورم داره ولی خواستم بدونه این دوتا مهمن دوسشون دارم و این کار نمیکنم اتفاقی پیش اومد ادامه داره...
بچه ها من دوتا پیج دارم اینستا یکیشو فقط نامزدم میدونه پیج فرعیمو با اسم دومم هست نمیخوام کسی بدونه ...
اشکالی نداره
مادرت زیادی حساسه
سلام میخاستم بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه خلاصه خاک خورده ای سایتم ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه لطفا وقتی تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂 ولی اون ۱۰درصد باقی مونده خیلی خانوم های گلی هستن امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂 (البته محاله این اتفاق پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون
بچه ها من دوتا پیج دارم اینستا یکیشو فقط نامزدم میدونه پیج فرعیمو با اسم دومم هست نمیخوام کسی بدونه ...
کلشو نخوندم.نمیدونم میشناسیم یا نه .؟ حالا درهرصورت خیلی خوشحال شدم ک باهاش نامزد شدی . مبارکت باشه
دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
حالا این از ی طرف از ی طرف مامانم میگ نباید انقد عذر خواهی میکردییی یعنی چی میگم اخه میخوام بددونه اهمیت داره برام و اینا حالا خیالم ار اینا راحت شد ک ناراحت نیستن البته نانزدم باورم داره ک واقعا قصدی نبود ولی گفتم عذر خواهی کردم بفهمونم ک خواهدش ارزش براش قایلم خیلی بالاخره من کوچیکترم خیلی همش گفتم بفهمونم ارزش قایلم برا خواهرش و اظهار ناراحتی کردم البته خودش گفت ناراحت نیستن خیالم راحت شد حالا مامانم میگ نباید انقد عذر خواهی میکردی و اینا حالا موندم ایا گند زدم یا کار خوبی کردم اصا اتفاق خواصی نیفتاده انقد حساس و عصبی شدم یا واقعا اشتباه کردم؟😭😭😭اخه نمیخوام فقط نامردم سر سوزن ناراحت باشه مثلا بگ پیش خودش چ قد کش میده اه اخه کش نمیدم اما اینیاز جدی اعصابم خورد شد ندیده بودم گفتم زشت شد حالا فقط نگران نامزدمم ی وقت بدش نیاد بگ چ قد کش میده بخدا قصدم این بود بفهمونم ارزش قایلم براشون حتی گفتم ققط شمادوتا صدادار هستین تو گوشیم قصدم این بود مامانم گفت اشتباه کردی کلافه شدم نکنه بدش اومده باشه از رفتارم😭خیلی حساسم سرش خیلییی وسواس گرفتم مثلا الان صبح پیام بده من دق مرگ میشم نده چرا انقل وُسواس گرفتم بگید الکی حساسم چیزی خاصی نشده یا حق دارم؟؟