2789

خانوما لطفا برای برادرزادم دعا کنین خواهش میکنم

تاپیک قبلم با عکس توضیح دادم  

روی پوست دست و پاش یهو لکه های بزرگ قرمز زد با اینکه زنداداشم تغذیشو مراقبه بخاطر شیردهی لباسای بچه رو هم جدا میشوره دکتر بردن امروز دکتر شوینده و پماد داد شب زنداداشم حس کرد اون لکه ها یکمی متورم شدن دوباره بردن دکتر ، دکتر گفت من مشکلی نمیبینم همه چی نرماله حساسیت اگزما احتمالا اگه بازم شک دارین نگرانین ببرین بیمارستان اطفال  الان تازه از بیمارستان اومدن یه دکتر دیگه دید آزمایش کرونا نوشت فردا گفت آزمایش بده معاینه کرد گفت همه چی اوکی بنظر میاد آزمایش بده خیال راحت شه زنداداشم داداشم همه ما خیلی ناراحتیم کلی نذر و گریه تروخدا دعا کنین 

آرام باش ، آنجا که دگر راهی نیست ، خدا راه میگشاید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گویا نمیدونین ک‌چقدر نوزاد ها گرفتن

ن والا  نمیدونم پ چرا میگفتن نوزاد بخاطر شیری ک میخوره نمیگیره

بحث کردن با احمق مثل کشتن پشه رو صورت خودته شاید پشه رو بکشیا اما در نهایت یه سیلی به خودت زدی👍
خیلی لکه های بزرگی یهو زد قرمز و بزرگ پا و دستش خدا کنه فقط حساسیت باشه زود خوب بشه 

اره دیدم عزیزززززم😣

نگران نباشین

این روزا هر چیزیو ب کرونا ربط‌ میدن فقط،بخاطر اسوده خیالیتون گفتن تست بده

انشااللع ک بحق این شبای عزیز فردا تست منفیه و خوشگل خانم سریع خوب میشه

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
مرسی عزیزم  خدا از دهنت بشنوه  انشاالله  سلامت باشی

از امام حسین بخوا به طفل کوچیکش قسمش بده به مادرش رباب حتما حتما ایشالا میبینی که خوب میشه.  اگه حالش خوب شد که میدونم میشه. تگم کن  بشنو م خوشحال شم