2777
2789

اگه کسی هنرستان عکاسی خونده درمورد درساش یکم برام توضیح بده .. 

عکاسا هم مارک دوربینتون لطفا با قیمتش لظفا بگین .. ممنونم 

سلام

در مرحله ی اول این دو برند بسیار معروف و با کیفیت هستند   Canon__Nikon

1- Canon

💠 سعی کنید  لنز ۱۸ تا ۱۳۵ را خریداری کنید

💠هر چه مدل دوربین بالاتر باشد قطعا کیفیت و کارکرد دوربین بهتر وراحتر خواهد بود ،یک مشخصه ای وجود دارد در کنار دوربین به نام D هر چه عدد کنار گزینه ی Dکوچکتر باشد مدل دوربین شما بالاتر می باشد .

2.Nikon

💠 سعی کنید لنز ۱۸ تا ۱۴۰ را خریداری کنید

💠هر چه مدل دوربین بالاتر باشد قطعا کیفیت و کارکرد دوربین بهتر وراحتر خواهد بود ،یک مشخصه ای وجود دارد در کنار دوربین به نام D هر چه عدد کنار گزینه ی Dبزرگتر  باشد مدل دوربین شما بالاتر می باشد .

نکته : در دوربینهای Canonاگر عددDکوچکتر باشد مدل دوربین بالاتر است مثلا D:80مدل بالاتری می باشد نسبت به D:700

اما برعکسش در مورد دوربینهای Nikon می باشد که هر چه عدد D بیشتر باشد مدل دوربین بالاتر است.

در کل برای هنرجویان کار و یادگیری با دوربین های Canon بهتر می باشد .

درمورد دوربین های عکاسی  canon

این موضوع  هست که دوربین ها تک رقمی/ دورقمی/ سه رقمی/چهار رقمی/  هستند

دوربین ها ی تک رقمی مثل 1D ,2D ,3D,4D و.....

دوربین دورقمی مثل 70D, 77D

دوربین سه رقمی مثل 350D

دوربین چها رقمی مثل 4000D

بهترین دوربین های عکاسی  ابتدا تک رقمی بعد دورقمی و سپس سه رقمی و نهایتا در آخر چهار رقمی اند

برای خرید دوربین ابتدا هر چه تعداد رقمی پایین تر رو انتخاب کنید  بهتره اماااااا گران ترند

یک موضوع دیگه هم  هست و اون دوربین های دیجیتال  در یک رده  

در یک رده هم دوربین ها ی رقم پایین تر بهترند

به طور مثال دوربین عکاسی Canon 1D دوربین عالی است نسبت به Canon 6D

در تمام رده ها همین قاعده تقریبا هست

این در مورد بدنه🌷🌷🌷

در مورد لنز، لنزهای معروف به  ۱۸ _ ۲۰۰

خیلی  عالی و گران

لنزهای ۱۸_135 خوبند

لنزهای ۱۸_50  بد نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام در مرحله ی اول این دو برند بسیار معروف و با کیفیت هستند   Canon__Nikon 1- Canon 💠 سعی ...

خودم رشتم این نیست ولی این توضیحات یکی از معلم هامون بود برا هنرجوهاش .گفتم شاید به دردت بخوره ،قیمتاشونم فک کنم از ۲۰میلیون شروع میشه