یه آقایی نیت کرده که اگه قبول بشه تو کنکور یک سال به هرکی که خواست کنکور بده رایگان مشاوره بده . رتبه ۱۰۸ کنکور تجربی سال ۱۴۰۰ من خودم سال دهم هستم بهم زیاد کمک گرده اگه میخوایت کانالشو و پیویشو بدم
🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کلا کسی اینجا آیدی کانالی تو تل داره که کلاس های آنلاین و بزاره؟
🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
دوستان بدون کلاس کنکور میشه موفق شد؟من دوستام کلاسینو ثبت نام کردن