2821
2789
اره بابا تازه ب خاطر سندروم پيش از قاعدگي از ي هفته قبلم عدم تمركز طبيعيع

هعی اینجا بعضی چیزا رو مطمئن میشی ادم به زندگی امید وار میشه دستت درد نکنه نینی سایت😂😂

حتما برو پیش روانشناس یا روانپزشک  این همه ادم مدرک بهترین دانشگاه رو میگیرن اخرم میرن اسنپ&nb ...

میشه کمکم کنی تو تصمیمم؟ 

بخدا انقدررر بغض بدی دارم شبا اصلا خوابم نمیبره ولی هیچکس نمیفهمه ...

من بازم بمونم برای کنکور بخونم؟(سختهه خیلییی)

یا برم شیمی کاربردی آزاد بخونم ؟ 

به امید روزی که برای خودم تصمیم بگیرم..برای خودم زندگی کنم.....نه برای حرف مردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه کمکم کنی تو تصمیمم؟  بخدا انقدررر بغض بدی دارم شبا اصلا خوابم نمیبره ولی هیچکس نمیفهمه .. ...

اگه امسال سال اولت بوده یه سال دیگه هم کنکور بده اگه قبول نشدی هر دانشگاه و رشته ای که شد برو 

به خصوص اگه مثلا به شیمی علاقه داری 

میتونی بعدا بری زیرشاخه های دیگه بخونی نمیدونم مثلا میتونی بری سمت داروسازی از شیمی 

یا یادمه خیلی سال پیش یه خانومی میگفت رفتم لیسانس زیست گرفتم و بعد چون زیستم قوی بود رفتم کنکور دادم و زیستمو بالا زدم و پزشکی قبول شدم 

الان طرف نوجوونی میره دوره ارایشگری و از بیست سالگی درامد میلیونی داره و سن یه پزشک 27 ساله بشه یه عالم ثروت و خونه و ماشین داره اونوقت پزشک تازه باید بدوئه دنبال تخصص و شب بیداری و واقعا خیلی مسئولیت سنگینی هست هر کسی توانشو نداره 

اگه امسال سال اولت بوده یه سال دیگه هم کنکور بده اگه قبول نشدی هر دانشگاه و رشته ای که شد برو  ...

سال ۹۹ کنکور دادم شدم ۹۷ هزار منطقه ۲ 

امسال شدم ۴۵ هزار متطقه ۲ 

و اما باز هم خستم از فکر موندن یا رفتن ...

سال ۹۹ کنکور دادم شدم ۹۷ هزار منطقه ۲  امسال شدم ۴۵ هزار متطقه ۲  و اما باز هم خستم از ف ...

برو یه لیسانس بگیر بیخود وقتتو هدر نده 

به خدا ارزش نداره بهترین سالهای عمرت رو هدر بدی 

همه این استرسارو بعدا باید تاوان پس داد و هزار تا درد و مرض میشه دور از جونت 

منم خیلی بده منم به زور مقاونت میکنم درسامو نمیزارم کنار با این که کسلم کلی ویتامین کمکم میکنه اما ب ...

من افسرده میشم

بداخلااااقق 

اصن افتضاحححح

دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋
برو یه لیسانس بگیر بیخود وقتتو هدر نده  به خدا ارزش نداره بهترین سالهای عمرت رو هدر بدی  ...

ای کاش بتونم بابامو راضی کنم... داغون شدم دیگه... ای کاش اگر رفتم دانشگاه شیمی خوندم بعدش پشیمون نشم