2777
2789
عنوان

افغان های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 5704 بازدید | 205 پست

[QUOTE=203502474]کشور ما ایران حامی اصلی طالبان هستش بهشون اسلحه میده همه جوره داره طالبان روساپورت میکنن بعد میان جل ...[/QUOTE]

لايك

يكبار تو تلوزيون ديديد بگن تروريست طالبان؟؟؟؟؟

اولين كاربريم نيست كاربري قبليم ٢سال بود😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرداشون هم نمیجنگن چون دولت افغانستان بسیار فاسد بود درسته طالبان خوب نیست اما اونا با خودشون میگن ...

برای خاک کشورشون میتونستن که مثل الان اواره و پناهنده بقیه نشن

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
زمان جنگ هم خوزستان و کردستان همین وضعیت داشتن ولی تا رسیدن نیروهای نظامی مقاومت کردن زن و بچه و پیر ...

عریزم ایران ۸ سال جنگ داشت ولی افغانستان جنگش فقط همین تو یه ماه نبوده که فک کنیم چرا بی غیرتن زود فرار کردن 

از بی غیرتی 

بخدا پسر عموم ۱۸ سالشه بود رومرزخدمت میکرد از دور بهش شلیک کردن تک پسر بود امید پدرش بود فقط برا اینکه قاچاقی رد شن

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑
کشور ما ایران حامی اصلی طالبان هستش بهشون اسلحه میده همه جوره داره طالبان روساپورت میکنن بعد میان جل ...

من کاری به نظام و حکومت ندارم ولی طالبان سگ کی باشه نزدیک ایران بشه مردم ما هر چقدر تو این دوره سختی کشیده باشن مطمئن باش تو خونشون یه جو غیرت هست دست خالی هم باشن میجنگن حداقلش تو موتور هواپیما قایم نمیشن ناموسشونو ب امون خدا ول کنن

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...