2777
2789
عنوان

افغان های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 5704 بازدید | 205 پست
والا الانم ک تو ایرانن همش کجا راهشون میدن بجز اینجا

عزیزم یه نگاهی به اخبار بنداز بیشتر کشور های اروپا پناهنده افغانی دارن قبول میکنن این ایران کشور هم مرز کشور مثلا اسلامی مرز شو باز نکرد برای مردم هرات 

باوا بچه هاشون چ گناهی دارن 

بچه های سیستان چه گناهی داشتن؟

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE= 203500908 ]بهتر  به نظرم همچین مردمی لیاقت نداشتن ایران براشون خودشو جلو بندازه[/QUOTE] ...

متاسف باش تا اموراتت بگذره 

افغانستان مثل عراق تو مشکلاتش یاد ایران میفته تو اسایشش دست دوستی میده ما رو تحریم میکنه

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

افغان های عزیز انقدر اومدید ایران و اینجا کار کاسبی راه انداختید که کار بابای من و همکاراش تو سراجی خوابیده چون هموطنای شما دارن کارو خراب می کنن 😐 اتحادیه هم هرکاری می کنه نمیتونه از سراجی بیرونشون کنه

کنکور دارم برام دعا کنید😜💓
کاش مردممون واقعا همدرشون بودن و انقدر اذیتشون نمیکردن مسخرشون نمیکردن بهشون توهین نمی‌کردم 💔 کا ...

تو کوچه ما یکی اومده با سه تا بچه

خدا شاهده فقط لباس تنشون رو داشتن

همسایه ها از رخت خواب بگیر تا یخچال و تیوی شون رو هم دادن

──────「❤」─┈
میگم اینا کین چی میخان چیکار میکنن دوستت چی میگه بخدا سر در نمیارم

کشورو میخواستن که گرفتن دیگه 

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

عزیزم من پستاتو با حس بد میخونم ؟  یا واقعا با حس نفرت مینویسی؟

حسی ندارم شما بد میخونی  

ولی واقعا زور داره کاراشون

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
مث ادمم فرار نمیکنن میشینن رو چرخ هواپیما     ینی از بین مرگ با درد کمتر و مرگ با زجر بیش ...

دقیقا، بیچاره زن و بچه هاشون که همچین مردای بی غیرتی دارن، بابا اگه همه با هم متحد بشید میتونید کشورتونو نجات بدین، به خدا دلمون کباب شد واسه زنا و دختراتون

خدایا عاشقتم...

[QUOTE=203501497]متاسف باش تا اموراتت بگذره  افغانستان مثل عراق تو مشکلاتش یاد ایران میفته تو اسایشش دست دوستی ...[/QUOTE]

ايران فقط به كشوري كمك ميكنه كه زبون عربي داره

اولين كاربريم نيست كاربري قبليم ٢سال بود😁😁😁
بچه های سیستان چه گناهی داشتن؟

اونم گناهی ندارن ببین مردم فقیر گناهی ندارن دستشون ک نیست 

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘
مسابقات پرسشی برگزار میکردن تو همه سوالاشون ایرانو مسخره کردن

من یکی از سوالاشو دیدم ک بی ارزش ترین پول رو پول ایران میدونستن.بقیش چی بود؟

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
دقیقا، بیچاره زن و بچه هاشون که همچین مردای بی غیرتی دارن، بابا اگه همه با هم متحد بشید میتونید کشور ...

اونا رو که ول کردن باشن دست طالبان  خاک تو سرشون 

من یکی از سوالاشو دیدم ک بی ارزش ترین پول رو پول ایران میدونستن.بقیش چی بود؟

یکی دیگشم 5 مورد از کشورهای عقب افتاده رو نام ببرید