2777
2789
عنوان

افغان های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 5704 بازدید | 205 پست
دقیقا  افغان های عزیز روزی که تو تلویزیونتون ایرانیا رو مسخره میکردین به یاد دارید؟

چقدر عجیبید

الان تو کشور خودمون تو تی وی چیزی نشون میده یا سیاست خارجیش ، مردم ما  انجامش میدن؟! چند درصد موافقن؟! 

بماند که همه میدونن این اتفاقات زیر سر کیاست

امیدوارم تاوانشو مردم ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كسي كمكشون كه نكرد هيچ اكثر كشور ها اوكي شدن با طالبان

خودشون با روی باز و جشن و سرور از طالبان استقبال کردن

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
من الان دیدم اون فیلمو  با چه عقلی از هواپبما اویزون شدن یا نشستن رو بالش  هواپیما اوج ب ...

یعنی حاضرن از اون بالا سقوط کنن ولی با طالبان نجنگن اگه توجه کنی همشون مرد بودن زن و بچه نیس

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
 چقدر عجیبید الان تو کشور خودمون تو تی وی چیزی نشون میده یا سیاست خارجیش ، مردم ما  انج ...

مسابقات پرسشی برگزار میکردن تو همه سوالاشون ایرانو مسخره کردن

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
قضیه این آب چیه.؟

رود هیرمندو بستن وسد زدن سیستان وبلوچستان همینطوری بی آب بود بدتر شد البته بازکردن طالبان رودو

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑
یعنی حاضرن از اون بالا سقوط کنن ولی با طالبان نجنگن اگه توجه کنی همشون مرد بودن زن و بچه نیس

واقعا عجیبه  

امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎
چون بی غیرتن و ایران بدبخت شده پناهگاه ها بدبختای خاورمیانه  خودشون انداختن تو مرزای ما که جوو ...

دقیقا.

الانم دقت کرده باشی همه ی کسایی کع فرار میکنن مرد هستن.

زناشونوو بچه هاشونو ول کردن همونجا.

دقیقا. الانم دقت کرده باشی همه ی کسایی کع فرار میکنن مرد هستن. زناشونوو بچه هاشونو ول کردن همونجا.

امیدوارم ایران نره جورشونو بکشه

[QUOTE=203500163]بابا مردم خودشون هم بعضیاشون اوکی آن با طالبان  تو اینستا مینویسند زنده باد مجاهدین و طالب&nbs ...[/QUOTE]

همشون نه

اگه همشون اوكي بودن اويزون هواپيما نميشدن

با تجمع نميكرد تو فرودگاهشون

يه تعدادشون راضي بودن چون از طالبان چيزي بهشون ميرسيد

اولين كاربريم نيست كاربري قبليم ٢سال بود😁😁😁

هر کشوری که مردمش به چند گروه با تفکرات مختلف تقسیم بشن هیچ وقت رنگ آرامش نمیبینه

از نردبان بودن ، بسیار غمگینم ... از آسمان بودن ، بسیار غمگینم ... تمرین کنم باید ، دیوار بودن را... چون فوجِ ماهی ها؛ در نفت می میرم… دریای آلوده؛ دارد به آرامی، کم می کند از من، بسیار بودن را