2777
2789

من خونریزی دارم دیروزسونو رفتم گفت ضربان نداره ساک و یولک ساک بودبخلطر خونریزی فردام میرم دکتر کسی بود طی دو روز قلب‌جنینش بزنه🥺کاشسقط نشده باشه البتهمن طبق پری دو هفته با سونو فرق دارمطبق بری ۸ هفتمه سونو ۶ هفته

عزیزم منم شرایط شمارو داشتم

۵هفته و‌شش روز ضربان قلب نداشت

دقیقا یک هفته بعدش رفتم سونو تشکیل شده بود

البتهاستراحت مطلق باید کنیا

انشاالله قلبش تشکیل میشه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله ممکنه اما فعلا برا تشکیل قلب زوده که عزیزم اجتمالا لقاح دیر بودهکه سونو 6 هفته نشون میده برو دکتر شیاف اینا میده احتمالا و باید استراحت مطلق کنی , من 5 هفته و 3 روز که بودم خونریزی داشتم رعایت کردم شیاف و امپول پروژسترون زدم خداروشکر رفع شد 

بله ممکنه اما فعلا برا تشکیل قلب زوده که عزیزم اجتمالا لقاح دیر بودهکه سونو 6 هفته نشون میده برو دکت ...

جدی خونریزیت زیادبود ؟من در حد پریدی لخته هم اومد ازم 🥺

شاید هماتوم داری . خیلیا خونریزی پشت جفت دارن با دارو قطع میشه .‌نترس انشالله نی نی سرجاشه

مرسی عزیزم دیروز سونو رفتم نفهمید  هماتوم دارم یعنی؟؟انشالبه که فردا سر جاشه

عزیزم منم شرایط شمارو داشتم ۵هفته و‌شش روز ضربان قلب نداشت دقیقا یک هفته بعدش رفتم سونو تشکیل شده ...

یعنی خونریزی ام داشتی؟برا پسرام ۷ هفته قلبشون زد اما لقلحاین دیربوده

الان برا قلب که نمیخوام برم خونریزی کزدم برا همین

آهان بعد از سونوی اولت خونریزی کردی؟

برو اگه مشکل خاصی پیش نیومده باشه شیاف و استراحت میده قلبشم واسه یکی دو هفته دیگه

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...