2777
2789
عنوان

تب دارم راهنمایی

86 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من بدن درد و تب دارم بیشتر از همه اینا استرس دارم چیکار کنم؟ 

یه راه حل مفید دارین بدین ممنون و التماس دعا 

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

استرس برا‌ کرونایی مثل سمه

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بری دکتر میگه برو خونه و قرنطینه شو مثل الان من ...عزیز کرونایه اب زیاد بخور

آره دیگه قرنطینه میکنم چون سردرد دارم احتمالا همون کروناست فقط مایعات بخورم؟ 

چرا استرس داری؟

خودتو قرنطینه کن 

مایعات زیاد و غذاهای مقوی بخور

اگه دکتر نرفتی برو که اگه دارو داد سروقت استفاده کن

ان شاءالله خوب میشی زودتر

دیدی که مرا هیچ کسی یاد‌نکرد!                                              جز غم!که هزاران آفرین بر غم باد!
استامینوفن بخور و مایعات .  اصلا نگران نباش احتمال زیاد کروناست فردا برو تست بده. حتما حتم ...

باشه دستت درد نکنه نمیدونم چرا اینقدر ترسیدم حتمن میرم ممنون

اسی نگران نباش اصلا

اول دکتر برید

از 4030کمک بگیری راهنمایی های خوبی میکنن

پرهیز از غذاهایی خمیری مثل انواع حلیم  چیزلی شیرین  مثل مربا کاچی و... ماکارانی فست فود گوشت گوساله میوه های چون خربزه هندوانه و موز .....انواع لبنیات انواع مغزها به غیر بادوم اصلا نخور 

غذاهای قابل خوردن شامل :

ابگوشت گوشت تو شیشه گوجه کبابی بوقلمون بلدرچین مرغ کبابی گوشت گوسفندی انواع سوپ و اش

میوه فقط سیب درختی و هویج

بادام با 1لیوان اب میکس میشه شیر بادوم برای سرفه خیلی خوبه

سیب درختی پخته با گلاب

بعد هر وعده غذایی 1قاشق گلاب در طول روز بیشتر از سه قاشق نشه اسهال میاره

برنج با شوید یا زیره یا زعفران سردی برنج بگیره

چرا استرس داری؟ خودتو قرنطینه کن  مایعات زیاد و غذاهای مقوی بخور اگه دکتر نرفتی برو که اگه د ...

ممنونم نمی دونم از بس تو گروه‌ها چیزی میزنن روانم بهم ریخته دستت درد نکنه دعام کن

اسی نگران نباش اصلا اول دکتر برید از 4030کمک بگیری راهنمایی های خوبی میکنن پرهیز از غذاهایی خم ...

قربونت عزیزم إن شاالله خدا خیرتون بده دعاکن برام

ممنونم نمی دونم از بس تو گروه‌ها چیزی میزنن روانم بهم ریخته دستت درد نکنه دعام کن

حتما عزیزم الان وقت اذانم هست شمام التماس دعا

نگران نباش قرار نیست همه بستری شن

من خودم چندروز پیش رفتم الان دارو استفاده میکنم شمام برو ان شاءالله خوب میشی❤🌷🌺

دیدی که مرا هیچ کسی یاد‌نکرد!                                              جز غم!که هزاران آفرین بر غم باد!
😔😔😔 اعصابم یکم ضعیفه دعام کن

عزیزم منم دارم هفته سوممه منم ضعف اعصاب دارم توکل کن

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
حتما عزیزم الان وقت اذانم هست شمام التماس دعا نگران نباش قرار نیست همه بستری شن من خودم چندروز پیش ...

ممنونم عزیزم پروفایلت دیدم حالم عوض شد دعام کن روحم مریضتره🙏