سلام،من دیروز بدن درد و تب داشتم رفتم دکتر دارو داد(ویتامین دی،آزیترومایسین،ناپروکسن،قرص جوشان،آمپول بکمپلکس )امروز تب و بدن درد نداشتم فقط چند بار سرفه داشتم که بار آخر ببخشید یه کوچولو خلط داشتم،حالا میخواستم بپرسم امکان داره روزای بعد علائمم بیشتر بشه؟؟شما چه چیزایی خوردین که به روند بهبودیتون کمک کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنین
بله من روزای اول خوب بودم بعد یهو حالم بد شد بدن درد معده درد خلط شدید
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیز تمروز رفتم دکتر روز سومه بیماری منه روز اول سردرد خفیف روز دوم ابریزش بینی و سرفه کم روز سومهه علایم های قبلی نیست فقط بدن درد شدید و کمردرد ...دکتر رفتم گفتم کرونایه ....گفت هر کی میاد ما بهش میگی سرماخوردگی اما کرونایه میخایم لیمار نترسه