2777
2789
عنوان

خانوما میخوام براس ۱۵۰ نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 46 پست
کجایی بیایم نذری ببریم؟😂😂 تهرانیا مرغ رو سرخ نمیکنن  ما تو مازندران انقد به مرغ آب و تاب می ...

منم میخوام سرخ کنم خوب دونه دونه بعد توی مرغ میام زعفران بزنم تازه همسرم خلال پسته و بادومم گرفته بریزم قاطی زعفران و زرشک 🤤🤤خدا کنه خوب بشه استرس دارم 

تهرانیم 

هر کیسه برنج 10 کیلویی تو نذریا برا 75 تا ظرف کامل بسه حالا شما 20 کیلو نیاز داری دو سه کیلو هم اضاف ...

مرسی اره مامانم پخته ۷۵ نفر میشه هندی حالا من برای خودمون از خونه میپزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواستون باشه برا ابکش کردن حداقل باید سه نفر باشید نوبتی با آبگردون برنج از تو اب بریزید ابکش هایی که ردیف چیدید 

هول نشید چون برنج هندی خراب نمیشه 

بعد به ترتیب اون ابکشی که اول اول برنج توش ریختی رو باید اول بریزید تو قابلمه 

حتما کف قابلمه فویل بزارید 

روش روغن بعد نون لواش خیس کنید بچینید 

روی برنج هم روغن بدید به هم گوله نشن 

❌ لایک ❌
حواستون باشه برا ابکش کردن حداقل باید سه نفر باشید نوبتی با آبگردون برنج از تو اب بریزید ابکش هایی ک ...

مرسی ممنون ولی من ندیده بودم کف قابمه فویل بدن ؟چطوریه