2777
2789
عنوان

مژه مگنتی خوبه ؟چه مارکی؟

116 بازدید | 2 پست

دوستان بیاین راهنماییم کنید چندتا تاپیک دیدم گفته بودن مژه مگنتی خوب نیست ولی بعضیا گفته بودن مژه های فروشگاه کیم کالاخوبه میشه راهنماییم کنید لطفاً نمیخوام پولاموهدر بدم  و واقعا دلم مژه بی میخواد که چسب نزنم به چشمام اگه میشه ی مارک مژه مگنتی خوب معرفی کنید لطفاااا و بگید فروشگاه کیم کالا مژه های خوبه یانه🥺🧖🏻‍♀️

لایک

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

من تو ماهواره تبليغ مژه مگنتي ديدم كه واضح بود خوب نيست

اما تجربه شخصي من ميگه كالايي وقتي خوبه هميشه همه گير ميشه و همه استفاده ميكنند اما كالايي كه به درد نخوره با تبليغ يه مدت بعضي ها وسوسه ميشن ميخرن بعد ميبينندبه درد نميخوره از دور خارج ميشه وقتي مژه مگنتي رو كسي نميبيني استفادع كرده باشه يعني به درد نميخوره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان