2777
2789

سلام به همگی

من چند روز پیش برای سونو رفتم ،۳۶هفته و ۲ روز وزن بچه رو ۲۵۰۰ زده ،خودش میگه نرماله 

ولی میترسم تا زمان دنیا اومدنش خیلی وزن نگیره 

حداق به ۳۵۰۰برسه🤦‍♀️

دکتر میگه تا اونموقع حدود ۱کیلو اضاف میشه ولی نگرانم چون اصولا از عدد سونو کمتر میشن البته گاهی..

نمیخوام ریز باشه چون مراقبتش سخت میشه

کسی بوده تو این هفته وزن بچش اینقدر بوده باشه ؟ زمان تولدش چقدر شده بود؟ 

توی ۳هفته ی باقی مونده چیا بخورم وزن بگیره🤕

وچشمان تو💫همان کافه ی دنجی است🌸که قهوه هایش حرف ندارد...❤ 

عزیزم مهم سلامتیشه.بعد ک دنیا اومد شیر میدی وزن میگیره

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته‌ای یکبار بستنی

من هرر روز بستنی میخورم 

ولی شکمم کوچولوعه خیلی 

27 هفته ام 

هنوز سونو وزن نرفتم 

ولی میدونم وزنش کم خواهد شد 😔

پسرم عاشقتم   منتظر لمس دستای کوچولوتم 
۳ هفته دیگه بدنیا میاد 

قربونش

اشکالی نداره وزن میگیره

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️

من ۳۴ هفته سونو دادم گفت ۲۵۰۰ دکترمم گفت ماشالا خوب رشد کرده اینجوری پیش بری سزارین باید بشی منم خوشحاااااااااااال

۳۸ هفته بدنیا اومد ۳۳۰۰

🚫درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫
من هرر روز بستنی میخورم  ولی شکمم کوچولوعه خیلی  27 هفته ام  هنوز سونو وزن نرفتم&n ...

ربطی نداره گلم

چ شیکم بزرگ چ کوچیک باشه بچه بخواد وزن بگیره میگره

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️
عزیزم مهم سلامتیشه.بعد ک دنیا اومد شیر میدی وزن میگیره

آخه میدونی ،بچه های اطرافیان رو که میبینم همه با شیر مادر تپل میشن ولی وقتی از شیر گرفته میشن برمیگردن به حالت اصلی ،یعنی اگه زمان تولد ریز بوده باشن بعدا خیلی ظریف میشن اگه وزنشون خوب بوده باشه بعداز شیر مادر هیکلی میمونن 

نمیخوام ضعیف بشه بعدا😔

من هرر روز بستنی میخورم  ولی شکمم کوچولوعه خیلی  27 هفته ام  هنوز سونو وزن نرفتم&n ...

میگن میانگین وزن خودت و همسری میشه ولی با تغذیه یکم میشه تغییرش داد

نه عزیزم اصلا وزن جنین ربطی ب سایز شکم نداره

منم شکمم خیلی کوچیک بود حتی ترک هم نخورد شکمم بچم ۳۳۰۰ بدنیا اومد تو ۳۸ هفته

🚫درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫
ربطی نداره گلم چ شیکم بزرگ چ کوچیک باشه بچه بخواد وزن بگیره میگره

من خودم لاغرم 

یعنی هر چی میخورم چاق نمیشم 

فکر کنم بچمم به خودم کشیده 😟

نه عزیزم اصلا وزن جنین ربطی ب سایز شکم نداره منم شکمم خیلی کوچیک بود حتی ترک هم نخورد شکمم بچم ۳۳۰۰ ...

عههه ... خدا کنه 3500 باشه برای منم 

یه هفته دیگه میرم سونو وزن 

ببینم وزنش چقدره ...خیالم راحت بشه 

من ۳۴ هفته سونو دادم گفت ۲۵۰۰ دکترمم گفت ماشالا خوب رشد کرده اینجوری پیش بری سزارین باید بشی منم خوش ...

اخی عزیزمممم بسلامتییی 

پس تقریبا هفته ای ۲۰۰ اضاف میکنه