اخه با این گرونی چه جوری اردواج کنن اجاره یه خونه ۵۰ متری ۶ میلیون مگه چه قدر درآمد دارن که ازدواج کنن چه جوری ماشین بخرن دخترها چه جوری جهیزیه بدن تو این گرونی 💔😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه اینقدر هم نیست. جاهای پایین تر باید بشینن. اما کلا خرج بالاست.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
وقتی از دختر انتظار دارن جهزیه مارک بیارن پس بااااید خونه بخرن
دلت برا خودمون بسوزه نه پسرها
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
از نردبان بودن ، بسیار غمگینم ... از آسمان بودن ، بسیار غمگینم ... تمرین کنم باید ، دیوار بودن را... چون فوجِ ماهی ها؛ در نفت می میرم… دریای آلوده؛ دارد به آرامی، کم می کند از من، بسیار بودن را