2777
2789
عنوان

کمر درد بعده سقط طبیعیه؟

186 بازدید | 25 پست

۵روزه سقط کردم ۷ هفتم بود..کمر درد طبیعیه؟

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم من هم درد داشتم هم احساس میکردم کمرم ول شده

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
بله عزیزم من هم درد داشتم هم احساس میکردم کمرم ول شده

تا چند وقت طول کشید

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
اره من تا ی هفته از کمردرد و دل درد مردم

چکار کردین خوب شدین

سلام شما چرا سقط کردین؟

قلب نداشت

چکار کردین خوب شدین

استراحت

انواع دمنوش ها، کاچی و حلوا

حوله داغ و کمپرس اب گرم و پماد و 

سقط دردش از پریود و زایمان بدتره😩

من سه بار سابقه سقط داشتم

هم جسمی هم روحی نابود شدم

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

تا چند وقت طول کشید

تاچند روز درد داشتم ولی اون حس بد تو کمرم فکرکنم ۲هفته ای بود

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
استراحت انواع دمنوش ها، کاچی و حلوا حوله داغ و کمپرس اب گرم و پماد و  سقط دردش از پریود و زا ...

دلیش چیبود چرا دنبالش نرفتین؟

استراحت انواع دمنوش ها، کاچی و حلوا حوله داغ و کمپرس اب گرم و پماد و  سقط دردش از پریود و زا ...

عزیزم الان بچه دارین؟؟ دلیل سقطاتون چی بود منم ۲تا سقط بارداری پوچ داشتم

دلیش چیبود چرا دنبالش نرفتین؟

هر کدوم ی دلیل

اولی بارداری پوچ

دومی قلبش نزد

سومی ی امپول زدم نمیدونستم باردارم

دوسال تحت نظر بودم تا الان باز باردارم

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

عزیزم الان بچه دارین؟؟ دلیل سقطاتون چی بود منم ۲تا سقط بارداری پوچ داشتم

الهی بگردم

منم بارداری پوچ بود اولیش

اره ی پسر دارم

الان باز باردارم 25 هفته

از اول فقط دارم امپول میزنم و شیاف استفاده میکنم و قرص میخورم و 🤦🏻‍♀️

هر کدوم ی دلیل اولی بارداری پوچ دومی قلبش نزد سومی ی امپول زدم نمیدونستم باردارم دوسال تحت نظر ب ...

خدا ایشالا برات نگهش داره...چند وقتته؟قلبش تشکیل شده؟