2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی عصبی شده

323 بازدید | 18 پست

قبلا اصلا اینطوری نبود که با هر بحثی دست روم بلند کنه قبلا دعواهای بدی با هم می کردیم ولی هیچ وقت دست روم بلند نمی کرد امروز داشتیم بحث می کردیم حرف بدی هم نزدم زد تو صورتم،بهتم زد،حالم بده،نمیدونم چرا اینکارو کرد منم اومدم خونه مامانم البته هیچ وقت از مشکلاتم هیچی نمیگم اینجا،خسته م،حس بی ارزشی دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش. چه میشه کرد. آن شاالله میفهمه اشتباه کرده میاد برا معذرت خواهی

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

بچه داری؟

سینگل ب گور😂با افتخار آرمی💜اوتی سون هستم بایس ندارم❤کلمه لا جی بو لا لا از دهنم نمی افته💙ما تو این دنیا ی موچی کوچولو بیشتر نداریم ک💗موچی خودمه ب هیچ کسم نمیدمش😐باشه باشه بیا اصلا مال تو😂💚عاشق چال لپ عار ام کبیر یا همون نامجون خودمون😂💛خنده های مستطیلی تهیونگ😂💜دنس های حرفه‌ای جیهوپ💙صدای بهشتی جیمین💛صورت هندسام جین😎❤لبخند لثه‌ای شوگا یا همون آگوست دی اعظم😂💚و مکنه‌ی کیوووت و هاتم جونگ کوک😂💙آخه چطور همزمان هم هاتی هم کیوت؟😂💜با افتخار بلینک😎💗چشمم ب چتری‌ های لیساس بلکه تکونی بخوره ولی اصلاااا ، شتر در خواب بیند پنبه دانه😂عاشق صدای آرامش بخش رزی💛عضو کمپین منتظران سولوی جیسو 😂❤و عاشق رپ های جنی💗راستی اگه تاپیک ترسناک و کتک کاری دیدید مدیونید اگه تگم نکنید😂حلالتون نمیکنم😂🔪و همچنین عضو کمپین قنبریون😂❤✌🏻
مردا این روزا فشار روشونه اینطوری عصبی میشن ولش کن به نظرم خودش پشیمون میشه

همه وسایل صبحانه شیر و چای و.. رو پرت کرد رو زمین،داشتم میومدم بیرون دیدم داره تمیز میکنم،تو صحبتاش تهدید کرد خودمو می کشم

همه وسایل صبحانه شیر و چای و.. رو پرت کرد رو زمین،داشتم میومدم بیرون دیدم داره تمیز میکنم،تو صحبتاش ...

اینجور وقتا سکوت کن ابجی

شوهرت ک میگی خوبه الان اینجوری شده

با ارامش باهاش صحبت کن وقتی حالش خوبه

با حرفات حالشو خوب کن

کنکور دارم برام دعا کنید😜💓
نذار عادت کنه به زدنت برگرد خونه ات ولی باهاش سر سنگین باش منتظر نباش بیاد دنبالت چون نمیاد بدتر همه ...

نه هیچ وقت به هیچ کس چیزی نگفتم و نمیگم،خانواده م رو خیلی دوس داره اونا هم دوسش دارن،،ولی مدتیه خیلی سرد شدیم بچه دار نمیشیم،اشکال از شوهرمه،یه دلیل مهمش اینه،یه دلیلشم اینه که من براش عادی شدم و دیگه براش اونقدر مهم نیستم،از خودم ناراحتم که چرا با اینکه تحقیرم کرد دلم براش تنگ شده،حوصله قهر و دعوا ندارم تو این اوضاعی که همین طوری حال همه بده