2777
2789
عنوان

بیاین عکس غذای رو گازمونو بذاریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 123 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرمه سبزی بین بادمجوناگوشت چرخکردس؟؟

آره عزیزم گوشت چرخی و پیاز و ادویه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

طرز تهیه لطفا 

الوچه یا هلو یا هر میوه دیگه را خورد میکنی کمی هم آب می ریزی.. میزاری کم کم بپزه که سفت بشه کمی...یه خورده ابش بمونه نه اینکه خیلی سفت بشه بعد کمی نمک میزنی.بعد توی آبکش صافش میکنی..بعد کف سینی سلفون میکشی با روغن مایع کمی چرب میکنی و موادو می ریزی..بعد هم نوشجونت

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤
😍به ماهم یاد بده

چشم عزیزم

بادمجان رو پوست کن تکه تکه های دوسانتی کن 

پیاز و گوشت و زردچوبه و نمک و فلفل رو ورز بده یه تکه بادمجان (ترتیب بادمجان بهم نریز)

یه لایه نازک گوشت چرخی رو بکش به سیخ چوبی

بعد در حد پنج دقیقه بادمجان رو آتیش بگیر تا گوشت خودشو بگیره بعد سرخ کن بعد با پیاز داغ و گوجه بزار بپزه دوست داشتی سیر هم بزن

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

چ جالب ما تاحالا چنین غذایی نپختیم . دستورش چیه؟ و اینکه گوشتا نمیریزه؟

نه چون به سیخه نمیریزه 

بعدم رو گاز بگیری گوشت خودشو میگیره

بادمجان رو پوست کن تکه تکه های دوسانتی کن 

پیاز و گوشت و زردچوبه و نمک و فلفل رو ورز بده یه تکه بادمجان (ترتیب بادمجان بهم نریز)

یه لایه نازک گوشت چرخی رو بکش به سیخ چوبی

بعد در حد پنج دقیقه بادمجان رو آتیش بگیر تا گوشت خودشو بگیره بعد سرخ کن بعد با پیاز داغ و گوجه بزار بپزه دوست داشتی سیر هم بزن