2777
2789

سلام دوستان 

بنده مشاور کنکور هستم 

با توجه به اینکه دو سال تجربه مصاحبه فرهنگیان و دانشگاه رجایی رُ دارم خواستم اطلاعاتی در مورد این مصاحبه و باید ها نباید ها ، چی پوشیدن و چی گفتن و ... بهتون بگم 

و اگر سوالی هم داشتید بفرمایید پاسخگو هستم 

پس خوشحال میشم کانال تازه تاسیس منو دنبال کنید و از این اطلاعات بهره ببرید MTH_44

اینجا هم پاسخگوی سوالات هستم 

اما اگر تلگرام تشریف بیارید بهتره اونجا بیشتر هستم و زودتر پاسخ میدم ، امکان پرسش و پاسخ ناشناس هم هست در کانال . 

در کانال قرار نیست فقط راجع به مصاحبه صحبت کنم و قرارع یکسال یار و همراه همه دانش‌آموزان دبیرستانی، دهم یازدهم دوازدهم در همه رشته ها باشم پس یه سر به کانال بزنید . 

البته بگم تازه تاسیس هستیم و توقع صبر داریم 

سلام عزیزم من تلگرام ندارم و دخترم شهید رجایی مجاز شده و دعوت به مصاحبه شده میخواستم از تجربیاتتون استفاده کنم البته اگه زحمتی نیست براتون تو رشته زبان مجاز شده کرج هستیم و ۱۴تا معلم خانم میخواستن شما میتونید راهنمایی کنید ما رو خیلی ممنون از لطفتون🌹🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام عزیزم من تلگرام ندارم و دخترم شهید رجایی مجاز شده و دعوت به مصاحبه شده میخواستم از تجربیاتتون ا ...

اگر امکانش هست در خواست دوستی بدین شخصی ارسال کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من تلگرام ندارم و دخترم شهید رجایی مجاز شده و دعوت به مصاحبه شده میخواستم از تجربیاتتون ا ...

البته در مورد مصاحبه و اینکه چی بگین و چی نگین و چیکار کنید مطالب در چت شخصی شما می‌فرستم 

اگر سوال دیگه ای دارید خب همینجا بفرمایید مشکلی نیست 

اه ببخشید ندیدم که آقا هستید معذرت میخوام🤦‍♀️🤦‍♀️

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بازم ممنون

نکات مربوط به مصاحبه دانشگاه رجایی

همگی متقاضیان دانشگاه رجایی ، باید مصاحبه مربوط به فرهنگیان رُ بگذرونن 

مصاحبه دانشگاه رجایی ، یه سری معاینات پزشکی هم داره که خیلی چیز خاصی نیست 

قد و وزن و فشار خون و بینایی سنجی و ... 

سوالات دانشگاه رجایی همگی از کلید واژه ها و سر نخ هایی هست که خودتون میدید 

اولش برای شروع بحث یه سوال روتین و عادی میپرسن مثلا کتاب میخونی ؟ چه کتاب هایی خوندی ؟ 

بعد از همین جوابی که میدید یه سوال میپرسن که جوابشو نداری در ذهنت و باید یه ذره فکر کنی و از این طریق می‌خوان استرس شما رُ متوجه بشن 

به عنوان مثال من گفتم کتاب رهبری الکس فرگوسن رُ خوندم ،پرسید فرق مدیریت و رهبری چیه ؟! 😐

یه مثال دیگه 

پرسید اوقات فراغت چیکار می‌کنی گفتم میرم کوهنوردی و ... پرسید جایگاه انسان در طبیعت رُ توضیح بده !؟😐

پس سوال ها بیشتر چالشی هستن و میخوان متوجه بشن میتونید استرس کنترل کنید یا نه 

مصاحبه کننده های دانشگاه رجایی دو تا چهار نفر هستن 

دروغ و ظاهر نمایی اصلا نکنید 

یه حرفی که میزنید ممکنه اونا تا ته قضیه از شما بپرسن 

مثلا پرسیدن کتاب چی میخونی ؟ اسم یه کتاب گفتم ؟ گفت کتاب در چه موضوعی هست ؟ یه ذره برامون توضیح بده ازش ؟ چرا این کتاب رُ میخونی ؟ گفتم حالم خیلی خوش نبود یه ذره احساس غم داشتم ، گفت چرا احساس غم داشتی ؟ 😐 

( من دو سال متوالی مصاحبه رجایی دادم هر دو سال ، سوال`` کتاب چی میخونی`` پرسیدن و اما دو روش متفاوت ادامه دادن این سوال رُ

پس شما آماده هر دو نوع سوال باشید ) 

بعضی ها تدریس میخوان بعضی ها نمیخوان اما شما آماده باشید و تمرین کنید 

از لحظه‌ای که شما وارد اتاق میشید زیر نظر اونا هستید 

حتی حرکات و عمل شما 

از در که وارد میشید لبخند روی لبتون باشه و با صدای رسا سلام کنید و حال احوال کنید و رو به اونا وارد اتاق بشین و پشت نکنید بهشون و به چهره و چشمان مصاحبه کننده ها نگاه کنید اما نه زل بزنید 

سعی کنید دست به سینه نباشید وقتی روی صندلی میشینید 

چرا میخوای معلم بشی ؟ مگه نمیدونی حقوقش کمه چرا میخوای معلم بشی ؟ اگر معلم نشی میخوای چیکاره بشی ؟ هر شغلی در جواب بگید ، میپرسن چرا ؟ استعدادشو داری ؟ کارشو بلدی ؟ علاقه داری ؟ و ... از این دست سوالات

چند بخش دیگه از توضیحات در چت شخصی فرستادم یکی هم که اینجاست ، دیگه تموم شد 

واقعا ممنون انشاءالله موفق وعاقبت بخیر باشید 🤲🤲

ببخشید یه سوال دارم اگه کسی تو مصاحبه اولی و معاینات پزشکی رد بشه برا تخصصی دعوت نمیشه درسته؟یا ربطی به هم ندارن؟

ببخشید یه سوال دارم اگه کسی تو مصاحبه اولی و معاینات پزشکی رد بشه برا تخصصی دعوت نمیشه درسته؟یا ربطی ...

خب همین اول کار بگم کسی من ندیدم بخاطر مسائل پزشکی رد بشه ، چیز خاصی نیست 

حتی اگر مصاحبه اول رد بشید به مصاحبه دوم دعوت میشید 

به فاصله یکی دو روزه 

مصاحبه اول با آموزش پرورش هست دومی با دانشگاه و وزارت علوم و سنجش 

هر کدوم جدا گانه تایید یا رد شما رو به سازمان سنجش اعلام میکنند 

در کل شرط لازم قبولی در هر دو مصاحبه است

خب همین اول کار بگم کسی من ندیدم بخاطر مسائل پزشکی رد بشه ، چیز خاصی نیست  حتی اگر مصاحبه اول ...

یه دنیا ممنون از پاسخگوییتون🌺🌺🌺