نکات مربوط به مصاحبه دانشگاه رجایی
همگی متقاضیان دانشگاه رجایی ، باید مصاحبه مربوط به فرهنگیان رُ بگذرونن
مصاحبه دانشگاه رجایی ، یه سری معاینات پزشکی هم داره که خیلی چیز خاصی نیست
قد و وزن و فشار خون و بینایی سنجی و ...
سوالات دانشگاه رجایی همگی از کلید واژه ها و سر نخ هایی هست که خودتون میدید
اولش برای شروع بحث یه سوال روتین و عادی میپرسن مثلا کتاب میخونی ؟ چه کتاب هایی خوندی ؟
بعد از همین جوابی که میدید یه سوال میپرسن که جوابشو نداری در ذهنت و باید یه ذره فکر کنی و از این طریق میخوان استرس شما رُ متوجه بشن
به عنوان مثال من گفتم کتاب رهبری الکس فرگوسن رُ خوندم ،پرسید فرق مدیریت و رهبری چیه ؟! 😐
یه مثال دیگه
پرسید اوقات فراغت چیکار میکنی گفتم میرم کوهنوردی و ... پرسید جایگاه انسان در طبیعت رُ توضیح بده !؟😐
پس سوال ها بیشتر چالشی هستن و میخوان متوجه بشن میتونید استرس کنترل کنید یا نه
مصاحبه کننده های دانشگاه رجایی دو تا چهار نفر هستن
دروغ و ظاهر نمایی اصلا نکنید
یه حرفی که میزنید ممکنه اونا تا ته قضیه از شما بپرسن
مثلا پرسیدن کتاب چی میخونی ؟ اسم یه کتاب گفتم ؟ گفت کتاب در چه موضوعی هست ؟ یه ذره برامون توضیح بده ازش ؟ چرا این کتاب رُ میخونی ؟ گفتم حالم خیلی خوش نبود یه ذره احساس غم داشتم ، گفت چرا احساس غم داشتی ؟ 😐
( من دو سال متوالی مصاحبه رجایی دادم هر دو سال ، سوال`` کتاب چی میخونی`` پرسیدن و اما دو روش متفاوت ادامه دادن این سوال رُ
پس شما آماده هر دو نوع سوال باشید )
بعضی ها تدریس میخوان بعضی ها نمیخوان اما شما آماده باشید و تمرین کنید
از لحظهای که شما وارد اتاق میشید زیر نظر اونا هستید
حتی حرکات و عمل شما
از در که وارد میشید لبخند روی لبتون باشه و با صدای رسا سلام کنید و حال احوال کنید و رو به اونا وارد اتاق بشین و پشت نکنید بهشون و به چهره و چشمان مصاحبه کننده ها نگاه کنید اما نه زل بزنید
سعی کنید دست به سینه نباشید وقتی روی صندلی میشینید
چرا میخوای معلم بشی ؟ مگه نمیدونی حقوقش کمه چرا میخوای معلم بشی ؟ اگر معلم نشی میخوای چیکاره بشی ؟ هر شغلی در جواب بگید ، میپرسن چرا ؟ استعدادشو داری ؟ کارشو بلدی ؟ علاقه داری ؟ و ... از این دست سوالات