یکم توی گلاب خیسش کن بعد زرشک رو که تعت دادی شکرش و زدی و گذاشتی کنی با اب یا یخ جوش بزنه اون موقع خلال و به زرشکت اضافه کن نیاز به تفت دادن نداره فقط گرم بشه کافیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!