2777
2789
عنوان

سوپ بدون هویج بد میشه؟؟؟؟؟

3301 بازدید | 20 پست

دوستم عمل کرده میخوام واسش سوپ بپزم هویج ندارم با بچم میترسم برم بیرون بخرم بد میشه؟ از اسنپ فود سوپ سفارش بدم خودمم یبار واسه کرونا گرم کنم بریزم تو یه ظرف دیگه یا بدون هویج درست کنم 

تیکر تولد نفس مامان❤

بدون هویج درست کن

سوپای بیرونی اصلا ی جورین

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کسی میدونه سمت شرق تهران فینگر فود خوب کجا داره خانم ها لطفا جواب بدین ممنون

بگرد تو اینستا یا سرچ بزن حالا نزدیکم نباشه موردی نداره اکثرا میفرستن

تیکر تولد نفس مامان❤
پوله یه سوپ کامل درمیاد

هویجو لعنتیا گرون کردن به خاطره کرونا سوپای بیرون خوب نیست عزیزم برا خودتم نمیپزی برا دوستته باید خوب باشه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

نه. چرا بد بشه خیلیا هویج نمیزنن , سوپ اسنپ فود باید بدونی برا کدوم رستوران خوبه چون بعضیاشون واقعا ...

تو بارداریم زیاد میگرفتم یوی دو تا رستوران عالی بود ولی هم کاربریمو عوض کردم هم اینکه اصلا اسم رستورانشو یادم نمیاد

تیکر تولد نفس مامان❤
هویجو لعنتیا گرون کردن به خاطره کرونا سوپای بیرون خوب نیست عزیزم برا خودتم نمیپزی برا دوستته باید خو ...

اره حداقل از مغازه باشه ده تومن پول کرایه نمیدم حقیقت زورم میاد خودمم قرنطینه کردم به خاطره پسرم از گرسنگیم بمیرم نمیرم بیرون، بدون هویج درست میکنم سبزی جو شیر خامه سیب زمینی میزنم انشالله که خوب شه چیزای دیگم میخوام واسش بفرستم اونارو با کیفیت تر درست میکنم.

تیکر تولد نفس مامان❤