2777
2789
عنوان

میشه بیاید لطفا😭😭

235 بازدید | 21 پست

بچه ها حال دل منم خییییلی بده خیلی حس نا امیدی دارم الان ده روزه بچمو نبوسیدم درحسرت بوسیدنشو بوییدنش دارم میسوزم خدا این حال الان منو نصیب هیچکس نکنه حتی دشمنم لطفا واسه حال دلم ی صلوات بفرستید که تا چند روز اینده حس بویایی وچشاییم برگرده وگرنه بمیرم بهترازین وضعه که مثه ی مرده متحرک باشی که فقط داری بزور نفس میکشی😭😭😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم 3 هفته ست کرونا گرفته داره دیوانه میشه برای پسرم. همش گریه میکنه 

منم دقیقا الان همینه حالم اونوقتی رفتم بیرون از اتاق اینقدر گریه کردم واسه بچم که نمیتونم بغلش کنم که شوهرم بیدار شد ی لیوان اب داد یکم بهتر شدم ولی خیلی حس یاس وناامیدی دارم خییییلی

منم دقیقا الان همینه حالم اونوقتی رفتم بیرون از اتاق اینقدر گریه کردم واسه بچم که نمیتونم بغلش کنم ک ...

اره خیلی سخته درک میکنم. شوهرم میگه عکساشو بفرست بعد کلی گریه میکنه. خوش حال باشید چون کرونا میتونست براتون شدید تر باشه. این روزا تموم میشه بازم بچه تو بغل میکنی   مایعات زیاد بخور دم نوش اویشن بخور. تا زودتر خوب بشی گریه نکن 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
همسر شمام بویایی چشایی نداره

عزیزم دوهفته تموم میشه....وای خاک به سرم منکه بچمو بااین وضعم میبوسیدم

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤