2777
2789

خانما پسر من پنج سالشه خودم فکر میکردم بیشفعاله

وی وقتی بردم پیش ی روانپزشک مجرب گفت که 

پسرتون بیشفعال نیست ولی تاخیر رشد داره  سریعا

باید گفتا ردرمانی و کار درمانی رو شروع کنید حالا سوالم اینه تو کار درمانی چه تمرینهایی  با بچه میکنن

چتکنیکهایی یادشون میدن و ایا راضی بودید

پسر من چهار سال و نیمشه خوب صحبت نمیکنه جمله بندی میکنه مثلا به خیار میگه هیار یا تلویزیون رو میگه تلبزیون ... ولی همه چیزو اشتباه میگه کلمات سختو نمیتونه بگه بنظرت لازمه ببرمش گفتار درمانی 

من پسرم اختلال یکپارچگی حسی داره از ۲۲ ماهگی بردمش الان چهار سالشه کاردرمانش میگه اگه پیگیرش نبودین اللن وضعش یه جور دیگه بود چون به هم ریختگی حسیش زیاده دیروزم یه جای دیگه بردمش ارزیابی عین همین حرفو بهم زد پس کاردرمانی صد در صد تاثیر داره

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم اختلال یکپارچگی حسی داره از ۲۲ ماهگی بردمش الان چهار سالشه کاردرمانش میگه اگه پیگیرش نبودین ...

میشه بیشتر توضیح بدید یعنی چه کارهایی رو نمیتونسته انجام بده الان میتونه

به اسمش واکنش نشون نمیداد شک کردیم وقتی که بردیم گفتن اختلال یکپارچگیه دقیقا نمیدونم اگر نبرده بودیم الان چه جوری بود اما کاردرمانش میگفت بچه همسن پسر من رو آوردن با مشکلات حسی کمتر مهارتاش صفر به نظر کم هوش میرسه یا کاردرمانی که دیروز ارزیابیش میکرد میگفت بچه با شرایط پسر من رو آوردن که کاردرمانی نرفته نمیتونه پشت میز بشینه همه جا رو به هم میریزه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

خانما این سوال منم هست پسر من ۲۲ماهشه ولی هیچی نمیگه فقط بعضی وقتا بم میگه مااا  آب ونه 

میگه قدو وزنش خییلی کمه فقط از همون اول از دست چپش استفاده نمیکرد

دست چپش درست کار نمیکنه خیلی ضعیفه 

زیاد نمیتونه تا بالا ببره چیزای ریز نمیتونه باهاش برداره.یعنی باید کار درمانی ببرمش؟؟