سلام بچه ها فقط موضوع آخر و میگم کار ندارم قبلا هم چندبار این تهمت و بهم زده سر هیچی من چند وقت پیش یکی از دوستای قدیمی بهم پیام داد هر ۱۰ سال یه بار پیداش میشه نه شماره ازش دارم نه اینستا داره نه هیچی یه اکانت ساخته بود تو اینستا دو سه بار حالم و پرسید بعد چون همکلاسی دانشگام بود گفت از بچه ها کی خبر داری منم پیج چندتا دخترای کلاس داشتم گفتم اینو اینو این مثلا اونم گفت که یه پسره همکلاسیمون زن گرفته باورم نمیشد چون خیلی پسر شیطون و دلقکی بود یه چیزی مثل علی صادقی اصلا هم اهل دوست دختر داشتن و این کارام نبود گفت والا زن گرفته اینم عکس عروسیش از پیج یه همکلاسی دیگمون برداشته بود فکر کنم عروس هست داماد هست چندنفرم کنارشون هستن منم چون شوهرم خیلی حساسه پیاما پاک کردم عکسم پاک کردم تموم شد بعد شوهرم این عکس و تو سطل آشغال گوشیم پیدا کرد و به هر راهی خواست بگه تو خیانت بهم کردی منم هرچی میگفتم چه میدونم چیه اصن مگه چه عکسیه تو گوشش نمیره حرفم و باور نمیکنه یک ماهه زندگیم زهر شده تا جایی که خورده کتکم زده چاقو گذاشته زیر گلوم که کی اینو برات فرستاده اگه دختر بوده پس چرا پاکش کردی میگم بابا نمیتونی باورم نمیکنی بیا طلاقم بده چرا زجرم میدی بهم اعتماد نداری جدا شو میگه نمیتونم طلاقت بدم من چیکار کنم به نظرتون یه دختر سه ساله هم دارم در ضمن بجز این گیرای یهوییش خیلی زندگی خوبی داریم نمیدونم چی شد اصن خیلی عاشق هم بودیم من هیچوقت بهش خیانت نمیکنم همیشه توهم میزنه من کاری کردم دو سه بار دیگه پیش اومده اینجور فکر کرده