2777
2789
عنوان

شوهرم همش توهم میزنه بهش خیانت کردم

10779 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها فقط موضوع آخر و میگم کار ندارم قبلا هم چندبار این تهمت و بهم زده سر هیچی من چند وقت پیش یکی از دوستای قدیمی بهم پیام داد هر ۱۰ سال یه بار پیداش میشه نه شماره ازش دارم نه اینستا داره نه هیچی یه اکانت ساخته بود تو اینستا دو سه بار حالم و پرسید بعد چون همکلاسی دانشگام بود گفت از بچه ها کی خبر داری منم پیج چندتا دخترای کلاس داشتم گفتم اینو اینو این مثلا اونم گفت که یه پسره همکلاسیمون زن گرفته باورم نمیشد چون خیلی پسر شیطون و دلقکی بود یه چیزی مثل علی صادقی اصلا هم اهل دوست دختر داشتن و این کارام نبود گفت والا زن گرفته اینم عکس عروسیش از پیج یه همکلاسی دیگمون برداشته بود فکر کنم عروس هست داماد هست چندنفرم کنارشون هستن منم چون شوهرم خیلی حساسه پیاما پاک کردم عکسم پاک کردم تموم شد بعد شوهرم این عکس و تو سطل آشغال گوشیم پیدا کرد و به هر راهی خواست بگه تو خیانت بهم کردی منم هرچی میگفتم چه میدونم چیه اصن مگه چه عکسیه تو گوشش نمیره حرفم و باور نمیکنه یک ماهه زندگیم زهر شده تا جایی که خورده کتکم زده چاقو گذاشته زیر گلوم که کی اینو برات فرستاده اگه دختر بوده پس چرا پاکش کردی میگم بابا نمیتونی باورم نمیکنی بیا طلاقم بده چرا زجرم میدی بهم اعتماد نداری جدا شو میگه نمیتونم طلاقت بدم من چیکار کنم به نظرتون یه دختر سه ساله هم دارم در ضمن بجز این گیرای یهوییش خیلی زندگی خوبی داریم نمیدونم چی شد اصن خیلی عاشق هم بودیم من هیچوقت بهش خیانت نمیکنم همیشه توهم میزنه من کاری کردم دو سه بار دیگه پیش اومده اینجور فکر کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید واقعا مشکلاتی مثل اسکیزوفرنی داشته باشه حتما ببرینش دکتر

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا دوست دارم درکنار دوست ای خوبم به وزن دل خواهم برسم ، شروع از ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، وزن اولیه ۷۳/۵، هدف نهایی ۶۰

یه اختلال روانی هست دقیقا اسمشو نمیدونم ولی بری سرچ کنی توهم به خیانت اسم بیماری رو میاره، اینطور زندگی نکن یا درخواست طلاق بده یا با زبون خوش بفرستش روانشناسی یه مشت صحبتایی میکنه هر جلسه و لااقل درست میشه و درمون میشه فکر کنم روانشناس به دکتر اعصاب و روان ارجاع بدتش و دکتر اعصاب هم یه قرص های مخصوصی میده کم کم این اختلال روانی از بین میره

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 
رفتازش غیر عادیع خب  اینکه میگی چاقو گذاشته خطرناکه حتما یه مشاوره و پزشک ببرش

اینقد ازش میترسم یه بار دیگه هم اینکارو باهام کرد دیگه چیزی بشه ببینم شک کرده همه بدنم میلرزه بعد بدتر چون من میترسم این میگه حتما خیانت کردی میترسی