2777
2789
عنوان

صحبت با شوهراتون

273 بازدید | 31 پست

سلام خانما شما معمولا با شوهراتون درباره چه مواردی صحبت میکنید؟ شوهر من از صبح تا شب سرش تو گوشیشه همش داره اخبار بی بی سی و....از گدشیش نگاه میکنه یا سر مسائل سیاسی و...تو گروهوخانوادگیشون کل کل میکنه امشب باهاش دعوا کردم که برای استفاده از موبایلت در طول روز وقت بزار  میگه من هیچ حرف مشترکی با تو پیدا نمیکنم تو نه به مسایل سباسی علاقه داری نه به فلسفه نه به فوتبال میگم مگه هم زن و شوهرها درباره این چیزا با هم حرف میزنند والا اخه زور که نیست اعصابم از اخبار سیاسی که اونطرفیا میگن خورد میشه اخبار سیاسی را در کانالها مبخونم ولی خوشم نمیاد و اعصاب ندارم در موردش بحث کنم میخولستم ببینم شما هم میشینن با شوهراتون دررمورد فلسفه و اخبار سیاسی دنیا حرف میزنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا در باره کارای روز مره مثلاً پسرمون چیکار کرد  چیا گفت آخه دو سالشه یا در مورد خانواده هامون یا فیلم نگاه میکنیماگ بچه نداری بچه بیار سرت گرم میشه

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

خیرزن وشوهرحرفای بهترازاینادارن که به هم بزنن اگرمیخواست کسی پایه ی حرف سیاسیش باشه ازدواج نمیکردبادوستان وکسایی که علاقه به این بحثاداشتن مینشست شب تاصبح بحث میکرد

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..