بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۳ ساعته میپزه جا میوفته اگه قلم نمیندازی داخلش وگرنه بیشتر زمان میخواد تاکی بیداری هروقت خواستی بخوابی بار بزار بخاب بزار بجوشه بعد زیرشوکم کن بخاب
عضو🟣گروه 😈بنفشسرگروهعزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکنهای زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼♀️🏃🏼♀️هدفم ۵۵🏃🏼♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
ببین اگه بلغور جو داری بزار بپزه شکفته شد زیرشو ببند کمی سرد بشه بعدش من میریزم تو پارچ با همزن قلمی میزنم لعاب لعاب میشه دوباره میریزم تو هپون قابلمه مرغو جدا میپزم و میکوبم ریش ریش شد با اب مرغ به جو اضاف میکنم بعدم هویج رنده شده با اب گوجه تفت داده شدهو کمی سبزی سوپی