2777
2789
عنوان

سوپ‌ جو

151 بازدید | 15 پست

می خوام سوپ جو بار بزارم با جو پرک تا صبح اماده بشه واسه مریضه .بنظرتون زیرشو کم کنم ته میگیره.؟؟؟

چون تا صبح ک نمی تونم‌همش بزنم ☹

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍

اره


چون سوپ خیلی زود اماده میشه

اگه برلی کرونایی

حتما توش گوشت گوسفند یا بلدرچین بریز

گوجه توش رنده کن 

هویج 

فلفل دلمه

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ ساعته میپزه جا میوفته اگه قلم نمیندازی داخلش وگرنه بیشتر زمان میخواد تاکی بیداری هروقت خواستی بخوابی بار بزار بخاب بزار بجوشه بعد زیرشو‌کم کن بخاب

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
اره چون سوپ خیلی زود اماده میشه اگه برلی کرونایی حتما توش گوشت گوسفند یا بلدرچین بریز گوجه تو ...

اره ماهیچه اینا می ریزم .بنظرت گوشتشو رو بزارم بپزه .بعد جو پرک و هویج و ... اینا رو صبح بپزم‌ اخر سر میکس کنم؟

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
اره ماهیچه اینا می ریزم .بنظرت گوشتشو رو بزارم بپزه .بعد جو پرک و هویج و ... اینا رو صبح بپزم‌ اخر س ...

اره گلم اول پیاز و سیر تفت بده ادویه بزن بعد گوشت و بریز تفت بده 

بزار بپزه 

جو پرک که زود میپزه 

صبح زود بیدار شو ادامشو درست کن

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم

ببین اگه بلغور جو داری بزار بپزه شکفته شد زیرشو ببند کمی سرد بشه بعدش من میریزم تو پارچ با همزن قلمی میزنم لعاب لعاب میشه دوباره میریزم تو هپون قابلمه مرغو جدا میپزم و میکوبم ریش ریش شد با اب مرغ به جو اضاف میکنم بعدم هویج رنده شده با اب گوجه تفت داده شدهو کمی سبزی سوپی

ببین اگه بلغور جو داری بزار بپزه شکفته شد زیرشو ببند کمی سرد بشه بعدش من میریزم تو پارچ با همزن قلمی ...

مرسی عزیزم‌حتما یبار ب روش شما می پزم ممنونم ❤❤❤

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792