2777
2789

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

سلام میشه دعا کنید به زودی یه ماشین خیلی خوب بگیریم منو همسرم‌🌹🌳🌹🌳 و دعا کنید منو همسرم همیشه خوشبخت باشیم باهم و دوقلوی های دخترناز صالح و خیلی مهربون نصیبمون بشه تا دخترام احساس تنهای نکنن و همو داشته باشن 😔💔🌹

به منم گفتن دعات میگیره لایک کنید دعاتون کنم هرکی دعام کرد 🌹🌹

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

این کدوم بلاگرع اصن نمی‌شناسمش 😑

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه یه رو تو فضا مجازی پیشرفت کنم رایگان براشون تبلیغ میکنم

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!

دقیقا چ راحت پول بدست میارن 

بعد خیلیا برای ۳ میلیون یک ماه باید مداوم کار کن 

باد آورده س دیگه

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

مامان پانیذ ماهی ۴ میلیارد  و زن شاهرخ استخری از همه بیشتر میگیرن 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه ها این پیج به ندرت رو فالو کنید خیلی حقایق جالبی میگه از این بلاگرا 

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟