2777
2789

وقتی با کسی آشنا میشم اولش هیجان آدم جدیدو دارم ولی بعد از ۱ ماه که صحبت میکنیم و ببشتر میبینمش حالم از طرف بهم میخوره

خیلی زیاد اتفاق افتاده با آدمای مختلف

ولی حتی نمیتونم بهشون احساس پیدا کنم و رابطه رو تموم میکنم

چرا من اینجوریم؟ دلیل روانشناسی داره؟ روی چه موضوعی باید کار کنم که این حس به‌وجود نیاد

نمیتونم رابطه های طولانی داشته باشم

💪🏻

شاید ویژگی های بدشون رو میبینی دلزده میشی

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینم زود همه زده میشم چ پسر چ دختر 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

چه بهتر

پروردگارا، همسری مهربان و بچه آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریءالذمّه کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ام و به من نمی رسد مگر آن چیزی که تو منت می گذاری و عطا می کنی.💏💏💏😊
دقیقا

این که بد نیست، طبیعت انسان همینه که از صفات بد خوشش نمیاد، حالا این تو شما زیاد تره دلیل کامل تر بودن شخصیتت هست، چرا میخوای خودتو مجبور کنی با یه آدم ناقص بسازی؟!

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
مشاوره برو کمکت میکنه من این حالت رو روی دوستای صمیمیم و حتی گاهی خانواده م هم داشتم😐

دقیقا روی دوستامم همینم ولی اونارو میتونم تحمل کنم چون قرار نیست احساس عاطفی داشته باشم

💪🏻