2777
2789
عنوان

خواهر بزرگترم همیشه بم گیر میده

475 بازدید | 26 پست

دلم گرفتع بخاطر خانواده سختگیرم نمیتونم برم عشقمو ببینم با خواهرم دعوام شده چون فهمید با پسرم ارتباط دارم 

خونمون دلگیره دعا میکنم ولی دیر جواب میده

دلم خیلیییی گرفتع

تعداد رای : 5
نظرسنجی
.
3
60%
.
2
40%
تو نهایت عشقی و من چه خوشبختم که تو سهم قلب منی... •عرفانم♥️•

نظرسنجیت فقط🙂💔

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم گزینه دوم 

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

حق همیشه با خواهر بزرگاس😈

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️

یه روزی واسه خاطر همین عشقی که تو وامثال تو ازش دم میزنن قید خواهرمو زدم اما الان دلم میخواد نیم ساعت بی دغدغه کنار خواهرم باشم.جوونا تو رو خدا قدر خونواده تون رو بدونید هیچ عشقی لیاقت نداره به خاطرش از خانوادت بگذری...

خوب خواهرت ازت بزرگتره یا تجربه بدی داره یا توی دوستاش دیده، دشمنت که نیست همین سایت پره از دخترایی که فقط به خاطر یه احمق ماهاست چشمشون خونه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی