2777
2789

یکی می‌گفت برگ کلم رو اتو کنید گرم گرم شب ببندید به زانو ، صبح همه آب زانوش کشیده میشه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی می‌گفت برگ کلم رو اتو کنید گرم گرم شب ببندید به زانو ، صبح همه آب زانوش کشیده میشه.

امتحان کرده خودشش؟دکتر گفت باید ابشو بکشه. ما نمیدونیم دودل بودیم

امتحان کرده خودشش؟دکتر گفت باید ابشو بکشه. ما نمیدونیم دودل بودیم

اون می‌گفت مامانم انجام داده  تو یه گروه.

ضرر نداره انجام بدید فوقش بیفایده است دیگه.تو طب سنتی گفتن ظاهراً

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان سرچ کردم استفاده از برگ کلم برای زانو درد کلی مطلب آورد .یه نگاه بنداز درهمین مورده

اره من دکتر نرفتم زاج سفید با زرده تخم مرغ خانگی بستم تا 3 روز میبستم کم کم خودش ورم ش خوابید

سلام عزیز ببخشید مزاحم شدم من بالای زانوم ورم کرده ودرد خیلی زیادی داره اینقد ک با مسکن خوبم تا راه نرفتمم اوکی امان ک راه برم توروخدا ی بچه کوچیک دارم و تازه داشتم اضافه زایمانم رو با راه رفتن درمان میکردم این روشی ک گفتید تاثیر داشته؟