2777
2789
عنوان

بچه ها بیان عضو جدیدم

134 بازدید | 19 پست

من کرونا گرفتم😢برام دعا کنید امروز رفتم دکتر برام دارو نوشت ولی دارو هاشو نتونستم پیدا کنم اگه چیزی ميدونین که برا کرونا خوبه بگین لطفا 🥺🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دم میکنین میخوریم ولی اثر چندانی نمیزاره

اثر داره عزیزم

کندر باعث میشه ریه‌تون درگیر نشه

واسه حالتای سرما خوردگی هم آبجوش و عسل و آبلیمو قاطی کنین بخورین

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

میگن ضرر داره زیادیش آخه خالم حتی میگفت خیلی نخوری ممکنه بکشتت

آره هر چیزی زیادیش بده به اندازه بخورین

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

اثر داره عزیزم کندر باعث میشه ریه‌تون درگیر نشه واسه حالتای سرما خوردگی هم آبجوش و عسل و آبلیمو قا ...

باشه عزیزم مرسی دکتر که رفتم گفت ریه ام چند درصدی درگیر شده ولی دارو هام گیر نیومد😞برام دعا کنید لطفا 💓

بخور جوش شیرین بده .قطره نوفازولین چشمی تو بینی بچکون .

شربت simoviral هم عالیه 

شربت آبلیمو عسل و قرقره آب نمک 

اینکارارو‌کن ان شالله خوب میشی سریعتر از آنچه فکر کنی

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.