2777
2789
عنوان

افسردگی بعداز زایمان

289 بازدید | 17 پست

کیا افسردگی گرفتین؟تا کی بود؟چیکار کردین خوب شدین؟

به منم بگین من ۳۳ روزه همش تو خونم دلم داره بالا میاد گریه میکنم شوهرم خیلی هوامو داره اما دلم میخواد برگردم به قبل بارداریم یا حتی بارداریم چون شاغل بودم الان همش خونم و مشغول بچه داری اونم بچم یبوست داره هر دکتری بردم راه حلی داد انجام دادم خوب نشده

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍

عزیزدلم منم دوماهه زایمان کردم و بعداز زایمان حال عجیبی داشتم انگار گذشتمو ب یاد نمیوردم انگار گذشتم ماله ۳۰ساله پیش بوده انگار وارد ی دنیای عجیبی شدم‌و مخصوصا که کتابی یا سوالی راجب نگهداری و مراقبت کودک هم نخونده بودم😒🤦‍♀️🙆‍♀️ و کلا احساسای عجیبی داشتم تازه شوهرمم تعدیل نیرو کرده بودن و گوارشش ریخته بود بهم خیلی وضعیت خوبی نبود ولی مامانم خیلی پیشم بود و این باعث شد بخاطر اینکه نگم حالمو بهش و نگرانش کنم خودمو کنترل کردم

شماهم دورتو شلوغ کن یکم تا این روزا بگذره ولی باید بدونی هیچ وقت دیگه مثل قبل نمیشه همه چیز عوض شده کم کم بچه رو بزار کالسکه یه تابی تو محیط اطراف خونه بخور تا روحیت برگرده کاری که من دارم میکنم یه لاکی بزن یه مویی رنگ کن  آخرشب برین بیرون 

با دوستایی که خیلی باحال و خنده رو اند تماس بگیر 

این روزا میگذره منم همش درحال گریه و غصه بودم کم کم وفق پیدا کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم منم دوماهه زایمان کردم و بعداز زایمان حال عجیبی داشتم انگار گذشتمو ب یاد نمیوردم انگار گذشتم ...

😭😭😭😭دلم خیلی گرفته انگار همش یه بغض تو گلونه هرکی میگه باردارم دلم میخواد خفش کنم بگم چه اشتباهی کردین

عزیزدلم منم دوماهه زایمان کردم و بعداز زایمان حال عجیبی داشتم انگار گذشتمو ب یاد نمیوردم انگار گذشتم ...

اخه شانس گوه منه کرونا زیاد شده جایی نمیتونم برم مامانمم سنش بالاست نمیتونه کمکم کنه خودمو خودم

😭😭😭😭دلم خیلی گرفته انگار همش یه بغض تو گلونه هرکی میگه باردارم دلم میخواد خفش کنم بگم چه اشتباهی ...

من وقتی از هرکسی میپرسیدم شما بعد از زایمان افسردگی گرفتین همه باخنده میگفتن خل شده بودم یکی میگف از همه بدم میومد یکی میگف تا دو سه ماه بچمو دوست نداشتم هرکسی یه حال عجیبی بهش دست میده من انگار همه چیز فراموشم شده بود و الانم نمیگم خوب شدم ولی سعی کردم کنترل کنم چون فهمیدم این حالم از بعد زایمانه و باید دست بجونبونم و نزارم شیرم خشک شه 

اگه بفهمین ک این حال قابل تغییره گذراست وگرنه تاثیرش طولانی میشه و درگیرتون میکنه قوی باش و کوتاه نیا

هرچیزی که فک میکنی خوشحالت میکنه انجام بده یکم آهنگ شاد پخش کن بزار نور بیاد تو خونه موهاتورنگ کن از شوهرت بخواه حمامت کنه ی آرایش پررنگ کن

من وقتی از هرکسی میپرسیدم شما بعد از زایمان افسردگی گرفتین همه باخنده میگفتن خل شده بودم یکی میگف از ...

سعیمو میکنم

منم بچمو دوست ندارم بعضی موقع اما گاهیم‌عاشقشم

سعیمو میکنم منم بچمو دوست ندارم بعضی موقع اما گاهیم‌عاشقشم

نگران نباش همش زود میگذره چشم بهم زدنی و وقتی بدونی داره روزا تند تند می گذره دلت میخواد از همه وقتش استفاده کنی و لذت ببری 

سلام عزیزم من کاملا درکت میکنم الان ۶ ماهه ک زایمان کردم 

تا همین چندروز پیشها هنوز بودش الان بهترم 

فقط بهت بگن خیلی طول میکشه خوب بشی نگران نباش 

و حتمااااااا روانپزشک برو 

من دارو استفاده کردم تاالان ک خیلی بهتر شدم قبلا فکرخودکشی داشتم حتی 

سلام عزیزم من کاملا درکت میکنم الان ۶ ماهه ک زایمان کردم  تا همین چندروز پیشها هنوز بودش الان ...

اوف تا این حد یعنی من اینقدر نیستم فقط گاهی ک بچم بد لج میشه اینجوری میشم میدونی چون دخترم شیر خشکی هست و یلوست داره خیلی گریه میکنه منم چون ادم شاغلی بودمو الان تو خونم با یه بچه نق نقوواینجوری شدم دعام کن من مثل شما طولانی مدت نشم چون مطمینم به دارو نمیرسم و هز افسردگی دق میکنم میمیرم😑

اوف تا این حد یعنی من اینقدر نیستم فقط گاهی ک بچم بد لج میشه اینجوری میشم میدونی چون دخترم شیر خشکی ...

منم فکر میکردم هیچوقت خوب نمیشم حتی چندبار اماده خودکشی بودم ولی ناگهانی حالم خیلی لهتر شد 

من حملات پانیک هم بهم دست میداد وحشتناک بود لعنت بهش

حتما برو دکتر 

خودت بخای تحمل کنی خوب نمیشی 

منم فکر میکردم هیچوقت خوب نمیشم حتی چندبار اماده خودکشی بودم ولی ناگهانی حالم خیلی لهتر شد  من ...

😔اخه از دیروز حرفی ک گوجه خاتون زدو گوش دادموخیلی حالو هوام عوض شد دیشب با شوهرم رفتیم خونه دوستم ک مطمینم خیلی سر کرونا رعایت میکنه بچمم دستشون ندهدم اما همون ک با فاصله پیشش بودم بگو بخند کردیم کلی حالو هوام عوض شد حالا امروزو دیگه نمیدونم چی میشه

اگ دیدم خیلی حال روحیم داغونه حتما میرم مشاور