2777
2789
عنوان

شنود گوشی دیگران از راه دور

2150 بازدید | 12 پست

سلام ی چیزایی شنیدم و مشکوکم پرسیدم میگن اره میشه میخوام بدونم میشه ی طرفه بدون نصب برنامه شنود رو گوشیم بدونم مال خودمم رو شنوده یا نه یا  فقط با شمارم برنامه شنود رو گوشیش از راه دور میتونه کنترلم کنه میشه جوابمو بدین ممنون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالش خیلی زیاده.تنها راهش ریست گوشی.و سوزوندن سیمکارتته

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

احتمالش خیلی زیاده.تنها راهش ریست گوشی.و سوزوندن سیمکارتته

میشه متوجه شد رو گوشیم شنود نصبه اخه هر حرفی میبینم با رفتاراشون عمل میکنن خیلی برام عجیبههه

واسه من چند سال پیش اینجوری شد گوشیمو بردم نشون دادم گفت چیزی مشخص نمیشه باید فلش کنی خیالت راحت شه.ولی من خطم این جور شده بود زنگ زدم به سامانه گفت خطت هک شده اگه از کسی شکایت داری بیا منم چون مطمعن نبودم کیه خطمم عوض کردم.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ی طرفه که نخواد رو گوشیم برنامه نصب کنه بازم میشه؟؟؟ 

والا من بخاطر شوهرم یه شبایی محبور بودم خونه طرف بخوابم اینکه شب تا صبح به گوشیم دست میزدن یا نه نمیدونم ولی اگرم دست نمیزدن پس بدون گوشی و نصبم میشه

واسه من چند سال پیش اینجوری شد گوشیمو بردم نشون دادم گفت چیزی مشخص نمیشه باید فلش کنی خیالت راحت شه. ...

سامانه کجا زنگ زدی؟ شمارش چنده برا همراه و ایرانسل

سامانه کجا زنگ زدی؟ شمارش چنده برا همراه و ایرانسل

همراه اول زنگ زدم خودش ببرسی میکنه میگه خطت هک شده یا ن