2777
2789

سلام خدایی من از دست خالم خستم شدم شوهرش قبلا ها فوت کرده بعد نزدیک چهل روز پیش داییم فوت کرد از قم اومد تهران چهل روز مونده نمیگه کرونا هست 

بعد الان مامانم گفته به خاطر تعطیلی تا امروز بیشتر نمیشه بری صداش در نیومد بره انگار نه انگار 

بابا آدم آسایش میخواد یعنی چی والا تو هتلم دو ماه نمیمونن

اذیت و چیزی نداره ولی نمی‌فهمه نباید حتی خونه خواهر دوماه بمونی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما علتی داره شاید افسرده است یامالی وعاطفی نیاز میبینه که بمونه سخت نگیر وقتی مشکلی نداره گناه داره مطمئنم خودش میره شاید دلش میخواد هنوزم بمونه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
خب میگی شوهرش فوت کرده. برادرش فوت کرده. یعنی داغ برادر سخت نیست؟؟؟!!!!!!!!!!!

دقیقا خیلی سخته حتما روحیه اش خوب نیست شاید تودلش غم وغصه زیاد داره 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

مهمان عزیز است ولی همچو نفس 

خفه میسازد اگر آید و بیرون نرود

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️