2777
2789

من اینجا خیلی چیزای وحشتناک و عجیب دیدم 😑😐😐😑 

ولی چند روز پیش تاپیک اتفاقااا پر بازدید یه دختری بود که فک کنم مشکلش با شوهر خواهر شوهرش بود 

۱۶ سالش بود ، هنگیدممممم😐😐😐😐😐😐😐 

فقط این چیزا رو اینجا می بینم 😂

لطفاً آروم باشیم ❤️🥺 
واسه امضات حمد خوندم . دعاکن عاشقم بشه اسمم بیتا 😞

چشمممم ایه الکرسی میخونم❤️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بود😂😐

والا یه دختره بود ۱۴ سالش بود همش تاپیک  ده بود که مادرشوهرم میخواد بچمو بگیره شوهرن اله ننه اش و خواهرش بلن

بعد یه روز تاپیک زد بچه ها من دروغ گفتم ۱۴سالنه تازه پریود شدم چیکار کنم😐😂

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤
من اینجا خیلی چیزای وحشتناک و عجیب دیدم 😑😐😐😑  ولی چند روز پیش تاپیک اتفاقااا پر بازدید یه ...

آره 😂😂😂😂

اون که همشون ریخت وسط سفره ؟ 🤣🤣🤣🤣

قنبر نگا به سن و سالت کن خجالت بکش 😍😁😂😂✌️❤️ . ⟨چالش حرف ناشناسم♡⟩https://harfeto.timefriend.net/16404528670076
خب حرف بزن شاید ما هم گول این جور آدما رو بخوریم و حرفا شونو گوش بدیم 

گفتم که😕💔

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤
والا یه دختره بود ۱۴ سالش بود همش تامیک  ده بود که مادروعرم میخواد بچمو بگیره شوهرن اله ننه اش ...

😕😖😖😖خدایا مارو از شراینا حفظ کنننننن

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱

منم یه بار توی یه تاپیک بودم

دختره گفت استادم عاشقم شده

گفتیم چطور فهمیدی؟

گفت سر کلاس فقط به من نگاه میکنه

میاد بالاسرم میگه چه ناخن های قشنگی

حواسش به منه فقط

گفتیم چطوری آشنا شدید؟

گفت خوردیم به هم و برگه های دستم افتاد و عاشقم شد 😐

بهش گفتیم رمان قشنگی بود بهمون فحش داد و گفت دارید میسوزید که استادم عاشقم شده 😐🤲

بعدش فهمیدیم فانتزی های ذهن یه دختر ۱۵ ساله بوده 🙃😐⁦☹️⁩

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
والا یه دختره بود ۱۴ سالش بود همش تامیک  ده بود که مادروعرم میخواد بچمو بگیره شوهرن اله ننه اش ...

🤣🤣🤣🤣🤣

قنبر نگا به سن و سالت کن خجالت بکش 😍😁😂😂✌️❤️ . ⟨چالش حرف ناشناسم♡⟩https://harfeto.timefriend.net/16404528670076
آره 😂😂😂😂 اون که همشون ریخت وسط سفره ؟ 🤣🤣🤣🤣

نه اون نبود ( البته این سفرهه هم خو مجموعی از فیلم کمدی و تخیل و ... بود ) 

ولی یه دختری بود گفت که شوهر خواهر شوهرم جلو من راحت لباس می پوشه این ۱۶ سالش بود 😑😑

لطفاً آروم باشیم ❤️🥺 
وا😐😂😂😂😂😂😂

بوخودا 

بعد این سم خالص دیگه به زندگی عادی برنگشتم😂💔

نه اون نبود ( البته این سفرهه هم خو مجموعی از فیلم کمدی و تخیل و ... بود )  ولی یه دختری بود گ ...

نه اونو ندیدم 🥺😂

والا یه دختره بود ۱۴ سالش بود همش تاپیک  ده بود که مادرشوهرم میخواد بچمو بگیره شوهرن اله ننه اش ...

چی آدمایی هستن 

همین که یه لحظه بقیه رو از زندگی 

خسته کنن یا به لحظه ناراحت شون کنن چقدر همه مدیونی داره 

البته اینجور آدما که این فکرها تو سرشونه و مدام ازش غصه می‌بافن یه روز همین اتفاق ها سرشون میاد