2777
2789

سلام خانمای عزیز 

من میخوام ببینم بچه داشتن چه مشکلات و دغدغه هایی داره؟ بنظرمن وقتی بزرگ بشن خیلی مشکلاتشون بزرگ میشه و کنترل کردنشون سخت میشه مخصوصا بچه های نسل جدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قصد بچه دار شدن داریباید به یه چیزایی قطعی عادت کنی،اول اینکه اززمانی که حامله میشی اوایلش به خاطر ویارات بدحال وبی خوابی بعدم به خاطر سنگینی بارت..دنیا که میاد چند ماه اول کهخوابش هنوز نامنظمه به بدخوابی وبی خوابی باید عادت کنی..من خودم یک سال تقریبا طول کشید تا به خلق و خوی بچه در ماه های مختلف عادت کردم.ولی باتمام این سختی هایی. که کشیدم اگه برگردم عقب دوباره حامله خواهم شد واینکه جونمم پای بچم میذارم،میخوام متوجه بشی چقدر شیرین میشه برات ،وقتی میبینیش انگار بخشی از وجودته برا من همچین حسی بچه داری

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
هم اره،هم نه.چون همیشه اولویت اول ادم خواه ناخواه بچه میشه.مسوولیت سنگینه

من متولد 73 هستم ولی خیلی از مادر شدن میترسم بچه ها تا وقتی کوچولو هستن شیرین هستن ولی به سن 15سالگی که میرسن توروی پدر و مادر وایمیستن البته همه اینجوری نیستن ولی من چند مورد اینجوری دیدم

جدی راضی نیستین  چرا؟

از بچم چرا راضيم همه زندگيمه از اينكه بچم كتك خوردناي منو ميبينه گريه كردناي منو ميبينه عذاب كشيدن مو ميبينه فكر ميكني دوروز ديگه توايندش اثر نداره

🙂قبل ازاينكه قيافه بگيري ببين اصن داريش🙃   💔بابام نیستی که بری یتیم شم💔                              😍كاربري چهارم😍             
شما الان کاملا راضی هستین میشه یکم از سختیاش و تجربه اتون بگین لطفا

اره راضیم ببین بعد به دنیا اومدن بچه آدم انرژی اش بیشتر میشه اصلا من قبلا که بچه نبود به هیچ کاری نمی‌رسید اما الان بچه کارای خونه خودمم باورم نمیشه شوهرم میگه میدونستم اینطوری میشی زود تر بچه میاوردی😄😄 ولی خب بی خوابی و اینا داره دیکه رسیدگی میخواد محبت میخواد تربیت میخواد من مدام کتاب تربیتی میخونم براش یه دقیقه حواسم بهش نباشه هی میاد به زور بغلم تا بهش محبت کنم 😁 میگه فقط منو نگاه کن الان ۱۱ ماهشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگه قصد بچه دار شدن داریباید به یه چیزایی قطعی عادت کنی،اول اینکه اززمانی که حامله میشی اوایلش به خا ...

خیلی عالی بود صحبتاتون ممنونم از راهنماییتون من از درد و سال اولش نمیترسم از بیخوابی نمیترسم از این میترسم که بزرگ بشه غیر قابل کنترل بشه دیدین به یه سنی که میرسن دیگه نصیحت ناپذیر میشن من توی اطرافیان خیلی این موضوع رو دیدم که وقتی به سن 15به بالا میرسن فکر میکنن خیلی میفهمن حرف پدر و مادر گوش نمیدن

از بچم چرا راضيم همه زندگيمه از اينكه بچم كتك خوردناي منو ميبينه گريه كردناي منو ميبينه عذاب كشيدن م ...

اها بله درسته ایشالا هر مشکلی توی زندگیتون هست به یاری خدای مهربون حل بشه .

خیلی عالی بود صحبتاتون ممنونم از راهنماییتون من از درد و سال اولش نمیترسم از بیخوابی نمیترسم از این ...

خب همینم ارتباط مستقیم به رفتار شما و همسرتون با بچه داره،خیلی سخته بچه ای که به جونت بسته است رو دعوا کنی باهاش قهر کنی حتی تنبیهش کنی،بچه ی من الان ۱۸ ماهشه من به خاطر خودش که کمتر سختی بکشه تو مراحل بزرگی از یکسالگی دیگه تو بغل هم نخوابیدیم،همیشه بالشت میذارم میگم خودت برو بخواب اوایل خیلی اذیت کرد الان عادت کرده خوابش که میاد محتاج من یا کسی نیست که بخوابوننش،نازدانه بارش نیاوردم بااینکه نورچشمی یه خانوادست،کار زشتی که میکنه به مراتب زشت بودنش تنبیهش میکنم وهمسرمم اصلا دخالتی نداره تو تربیتش میگه هر چی مامان بگه،به بقیه بااینکه میدونم چون دوسش دارنه ولی اجازه نمیدم کارای زشتشو بپوشونن یا جبران کنن تنبیهم در حد یک پشت باسنی،پشت دستیه..اینجور اگه بارش بیاری تا بزرگ بشه آدم بار میاد و مسئول،مثلا الان ۱۸ ماهشه ولی میدونه هروقت خواست بره سراغ کار دیگه باید اسباب بازیاشو جمع کنه یا کسی میاد باید سلام کنه

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...