2777
2789

من انتقال جنین فریز داشتم امروز ۱۱انتقالمه درست یک روز بعد عاشورا آزمایش بتا میدم متوسل میشم به آقا ابوالفضلو شش ماهه کربلا خودش به حال دلم رحم کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من انتقال جنین فریز داشتم امروز ۱۱انتقالمه درست یک روز بعد عاشورا آزمایش بتا میدم متوسل میشم به آقا ...

سلام عزیزم؛انتقالتون موفقیت آمیز بود؟ممنون میشم از تجربیاتتون تو مرحله بعد از آزمایش بتاتون بهم بگین که تا کی پروژسترون تزریق می کنن؟

سلام عزیزم؛انتقالتون موفقیت آمیز بود؟ممنون میشم از تجربیاتتون تو مرحله بعد از آزمایش بتاتون بهم بگین ...

سلام نه مال من منفی بود ،دکترم گف بعد سه روز دو باره بتا بدم که باز پروژسترون رو ادامه دادم تا دوباره بتام منفی شد قطع کردم

سلام نه مال من منفی بود ،دکترم گف بعد سه روز دو باره بتا بدم که باز پروژسترون رو ادامه دادم تا دوبار ...

خیلی متاسفم؛انشالله بزودی جواب مثبت بگیرید..بعدش مشکلی نداشتید؟ چند روز بعد از قطع پروژسترون پریود شدید؟

انشاالله مثبته عزیزم

خانوما میشه بگین هزینه ش چقدره با تعیین جنسیت؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

متاسفم گلم😔 انشاالله به زودی طبیعی باردار شی

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
من انتقال جنین فریز داشتم امروز ۱۱انتقالمه درست یک روز بعد عاشورا آزمایش بتا میدم متوسل میشم به آقا ...

اللهم صلی علی محمدوال محمدوعج فرج به حق هفتادو دوتن کربلا یاالله یاالله ویاالله

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 
خیلی متاسفم؛انشالله بزودی جواب مثبت بگیرید..بعدش مشکلی نداشتید؟ چند روز بعد از قطع پروژسترون پریود ش ...

من لک بینی داشتم دوسه روز بعد قطع پروژسترون پریودی اومد😔