2777
2789
عنوان

توده هیپواکو در تخمدان

7076 بازدید | 11 پست

من سنوگرافی رفتم مشخص شد که توده هیپو اکو توی تخمدان چپم ب اندازه ۲۴ میلی هست خیلی زیر شکمم سمت چپ درد می‌کنه دکتر بهم یه دوره  قرص ضد بارداری داد ک بخورم یه دوره مصرف کردم ولی الان نمیتونم برم سنو گرافی بخاطر کرونا چون یه بار گرفتم.بعد یه مدت دوباره درد شروع شده چن روز صبحا نزدیک ساعت ۴یا۵ میگیره بعد با یه قرص مسکن و کیسه آب گرم خوب میشه .اگه درمان گیاهی میدونید تجربه ای در این مورد بهم بگین ممنون میشم دوستان گلم

من خودم تنبلی تخمدان دارم اما اطلاعاتی راجع به این توده که شما گفتین ندارم

ولی خودم برای درمانم دارم از دمنوش های گیاهی ایتفاده می کنم

تنهاچیزی که میتونم بگم اینه که محصولات گیاهی دیر اثرشونو میزارن

الان یک ماهه مصر می کنم ودورم چهار ماهس.

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیازی به عمل نداره؟! میتونم بپرسم اسم قرصتون چیه؟

نه نیاز ب عمل نداره سنوگرافی گفت چیزی خاصی نیست فقط با قرص از بین می‌ره .دکتر زنان هم همینو بهم گفت .قرص سیپروترون کامپاند . دکتر بهم گفت یه دوره بخور بعدش بیا پیشم .من بخاطر اینکه کرونا گرفتم دیگ نتونستم برم الآنم چن روزه خیلی درد دارم اونم صبحا نزدیکا ساعت ۴یا۵ صبح ولی با مسکن و کیسه آب گرم از بین می‌ره دردش ولی خیلی اذیت کننده س

نه نیاز ب عمل نداره سنوگرافی گفت چیزی خاصی نیست فقط با قرص از بین می‌ره .دکتر زنان هم همینو بهم گفت ...

من کیست های ۲ تا ۵ میلی متری ریز دارم

سیپرونرون کمپاند میخوردم اثری به اون صورت نداشت

اومدم سمت دمنوش های گیاهی

امیدوارم نتیجه داشته باشه

این ۲ روز پریود شدم در حد یک بند انگشت سرجمع خون اومد

دوره اش ۴ ماهس

اگر نتیجه نداد همون سیپروترون کمپاند رو ادامه میدم

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
من کیست های ۲ تا ۵ میلی متری ریز دارم سیپرونرون کمپاند میخوردم اثری به اون صورت نداشت اومدم سمت دم ...

آره من خیلی درد داره زیر شکمم قسمت چپ .آره این قرص سیپرو اصلن برا منم تاثیر نداشت

سلام عزیزم شما امسال آزمون آموزش و پرورش دادی قبول شدی؟ رشتت چیه؟ سوال دیگم رشته اقتصاد هم میخاستن امسال دبیری؟ نمیدونی ظرفیتش چند نفر بود برای کدوم استان ها میخاستن دبیری اقتصاد رو؟

💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💙